Evenimentul Zilei > Monden > Umilință maximă pentru Andreea Marin! Ce făcea înainte de o partidă de amor?!
Umilință maximă pentru Andreea Marin! Ce făcea înainte de o partidă de amor?!

Umilință maximă pentru Andreea Marin! Ce făcea înainte de o partidă de amor?!

Andreea Marin revine în lumina reflectoarelor cu o afirmație făcută acum ceva vreme, legată de partidele de amor pe care le avea cu cel de-al doilea soț.

Mariajul dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. continuă să fie un subiect important pentru fanii lor. Chiar dacă au trecut peste șase ani de la divorțul acestora, din când în când ies la iveală noi informații despre povestea lor de dragoste, scrie Cancan.

Andreea Marin a devenit soția lui Ştefan Bănică Junior în 2006, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Statele Unite. Într-un interviu oferit în urmă cu ceva timp fosta “Zână” de la “Surprize, Surprize” a dezvăluit picanterii din căsătoria cu cel de-al doilea soț.

Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin au fost căsătoriți în perioada 2006 – 2013. În prezent, artistul este însurat cu Lavinia Pîrva, care i-a dăruit un copil anul acesta, iar fosta prezentatoare trăiește o frumoasa poveste de iubire alături de consulul României în Libia.

În trecut însă, pe vremea când erau soț și soție, vedeta a făcut mărturisiri surprinzătoare când a primit întrebări despre viața sexulă. Ea a lăsat să se înțeleagă că îi plăcea să joace table înaintea partidelor de amor cu cel de-al doilea soț.

„Nu am făcut chiar de curând dragoste. Conduc detașat la table și e adevărat că asta mă stimulează”, a declarat Andreea Marin într-un interviu mai vechi.