Partidul Social Democrat (PSD) se află în plin proces de reformă, după rezultatele proaste obținute la alegerile locale. Au început să cadă capete în această organizație politică. Un prim exemplu este cel al lui Șerban Nicolae, care nu a fost inclus pe listele pentru alegerile parlamentare. Politicianul a anunțat, astăzi, că și-a dat demisia din partidul social democrat.

Lăsate pe dinafară înaintea următoarelor alegeri sunt și alte două nume foarte cunoscute din PSD. Este vorba despre Viorica Dăncilă, ex-premier al României și candidată în 2019 la prezidențiale, și Carmen Dan, fost ministru de Interne. Ambele politiciene au fost promovate de Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD.


Liviu Dragnea, paralizat! Prietenii fostului lider PSD au dat alarma. Cel mai negru scenariu

Liviu Dragnea, în stare de șoc! Logodnica i-a dat vestea. Dezvăluiri din penitenciar


Dăncilă primise o primă mare lovitură după alegerile locale, atunci când a fost schimbată din funcția de președinte al Ogranizației de Femei PSD. Altfel, într-o formulă anterioară a listelor pentru Parlament ale PSD Teleorman, Carmen Dan apărea pe poziţia a doua pentru Senat, considerată a fi neeligibilă, conform Antena 3.

Schimbări profunde în urma consultărilor cu primarii, dar și cu simpli membri

Acum, Carmen Dan s-a trezit că nu mai apare sub nicio formă pe listele respective. Adrian Gâdea, președintele PSD Teleorman, a afirmat că, după finalizarea discuţiilor avute cu primarii, lideri de filiale ai Partidului Social Democrat, dar şi cu simpli membri ai partidului, s-a desprins ideea ca niciunul dintre actualii parlamentari PSD din judeţ să nu mai fie propus să candideze pentru un nou mandat.

Lista celor de la PSD Teleorman, pentru alegerile parlamentare din luna decembrie, sunt deschise de Dănuţ Cristescu, preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ), care îi va preda funcția lui Adrian Gâdea, câştigător în urma alegerilor ținute la data de 27 septembrie, şi de Florin Piper, actual vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.