Inițial, vânătorul de OZN-uri a crezut că era o rocă simplă. Apoi, treptat, a descoperit că era mai mult ca un umanoid bipedic a cărui apariție ar fi similară cu cea a unui om.  "Mă uitam la o imagine de pe Marte, unde erau roci albe lungi", a scris el pe blogul său.  "Una din aceste roci se afla în mișcare. Apoi, dintr-o dată, mi-am dat seama că zona  penisului a unei siluete extraterestre se afla în mişcare".

Această descoperire uluitoare nu era suficientă pentru Waring, care se uita atent la organele genitale ale extraterestrului și a concluzionat că ceea ce a văzut a fost un parazit ciudat "hrănindu-se cu nutrienții umanoidului".

Deci, cum a supraviețuit acest corp extraterestru fără să se descompună, pentru că nu pare să existe semne că o civilizație ar fi trăit recent pe Marte?  "Pentru al menține aproape intact, trebuie să conțină mai mult de trei fire de ADN. Vedeți, că noi oamenii avem structura cromozomilor formată din două fire spiralate de ADN care sunt biodegradabile ", a continuat Waring.  "Cu toate acestea, dacă un corp extraterestru a fost îmbunătățit genetic cu 10 fire de ADN interconectate … atunci corpul nu va fi atât de biodegradabil, ci va rămâne în forma sa originală", notează metro.co.uk.

UFO hunter claims 'penis area of alien body on Mars' is hiding a strange secret

(Picture: Nasa)

UFO hunter says 'penis area of Mars statue' is hiding a strange secret Picture: Neville Thompson Facebook Collect METROGRAB ASKED PERMISSION FROM SOURCE ref: http://www.gigapan.com/gigapans/160525