Evenimentul Zilei > Istoria secreta > Ultimul urmaș al lui Nicolae Ceaușescu a fost descoperit! Cine este acesta VIDEO
VIDEO

Ultimul urmaș al lui Nicolae Ceaușescu a fost descoperit! Cine este acesta VIDEO

Un nepot necunoscut al lui Nicolae Ceaușescu a fost descoperit de Evenimentul Zilei.

În anul 2009, Evenimentul Zilei dădea o lovitură de presă: îl descoperea pe ultimul nepot al lui NICOLAE CEAUȘESCU. O investigație jurnalistică de peste un an de zile se finalizase prin publicarea acestei anchete-bombă:

„După o investigaţie ce a durat mai bine de un an, l-am găsit şi vi-l prezentăm pe cel mai misterios membru al clanului Ceauşescu. Daniel Valentin Ceauşescu (28 de ani) s-a născut în Bucureşti, în 1981, şi este nepotul direct a lui Nicolae şi al Elenei Ceauşescu. În jurul copilului lui Valentin Ceaşescu şi al Iordanei Borilă s-a păstrat un relativ mister înainte de Revoluţie şi un secret total în ultimii 20 de ani, timp în care a locuit şi a studiat în Statele Unite ale Americii. Este fizician, ca şi tatăl său, şi s-a întors de curând în România ascunzându-şi identitatea şi ferindu-se de expunerea în public”, scria Liviu Iolu, la acel moment ziarist la EvZ.

O anchetă ce avea să fie copiată de toată presa din România, fără cel mai mic tremur deontologic. Fără citarea sursei, prin metoda binecunoscută de plagiat copy-paste, aveau să-și asume meritele. În spiritul corectitudinii jurnalistice reluăm povestea ultimului urmaș al Celui Mai Iubit Fiu al Poporului. Atât de iubit încât avea să sfârșească împușcat într-o unitate militară din Târgoviște, în ziua de Crăciun a lui 1989.

Continuând tradiția unui jurnalism fără menajamente, Evenimentul Istoric a publicat o carte ce deranjează. Atât de mult încât s-au dat ordine politice ca să fie boicotată la difuzare.

Evenimentul Istoric combate problemele de difuzare în teritoriu a cărţii „Zori Însângerate”

Am suplimentat tirajul cu încă 1000 de exemplare

Începând de astăzi, 10 mai, volumul „Zori Însângerate” scris de Tudor Păcuraru și Florian Bichir şi recomandat de revista Evenimentul Istoric este disponibil la punctele de difuzare a presei într-un un număr mai mare de exemplare.  Am tipărit suplimentar 1000 de bucăţi.

Volumul „Zori Însângerate” poate fi comandat ONLINE pe https://agoramag.ro/zori-insangerate

Așa veți fi siguri că veți ajunge să aflați secretele evenimentelor din Martie 1990 de la Târgu-Mureș.

Publicat in categoriile: Istoria secreta
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: