Evenimentul Zilei > Actualitate > ULTIMUL SĂRUT. Jim Carrey şi iubita Cathriona White, ipostază romantică în Malibu, cu doar câteva zile înainte ca ea să se sinucidă | GALERIE FOTO
ULTIMUL SĂRUT. Jim Carrey şi iubita Cathriona White, ipostază romantică în Malibu, cu doar câteva zile înainte ca ea să se sinucidă | GALERIE FOTO

ULTIMUL SĂRUT. Jim Carrey şi iubita Cathriona White, ipostază romantică în Malibu, cu doar câteva zile înainte ca ea să se sinucidă | GALERIE FOTO

Cu o săptămână înainte de despăţirea care ar fi dus la gestul tragic prin care Cathriona White şi-a pus capăt zilelor printr-o supradoză, Jim Carrey şi iubita sa au avut o cină romantică în Malibu. Era ziua în care frumoasa irlandeză împlinea 30 de ani, iar martorii spun că cei doi păreau foarte îndrăgostiţi.

De altfel, Cathriona a publicat pe Facebook o imagine făcută în ziua în care a împlinit 30 de ani, semn că relaţia cu actorul mergea bine. După câteva zile, cei doi s-au despărţit, iar Cathriona a ales să părîsească această lume.

Potrivit Daily Mail, Cathriona va fi înmormântată în Cappawhite, în Irlanda, alături de tatăl său, iar Jim Carrey a intonţionează să participe la funerarii.

De altfel, se pare că nu doar despărţirea de Jim Carrey ar fi fost decisivă pentru moartea ei, ci şi faptul că, cu doar două zile înainte de sinucidere, s-au împlinit doi ani de la moartea tatălui de care a fost foarte ataşată.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: