Evenimentul Zilei > Monden > Ultimul mesaj pe care Petrică Mîțu Stoian l-a trimis fiul său de suflet! Alin Gabriel Matei a făcut totul public. Cuvintele care sfarmă sufletul
Ultimul mesaj pe care Petrică Mîțu Stoian l-a trimis fiul său de suflet! Alin Gabriel Matei a făcut totul public. Cuvintele care sfarmă sufletul

Ultimul mesaj pe care Petrică Mîțu Stoian l-a trimis fiul său de suflet! Alin Gabriel Matei a făcut totul public. Cuvintele care sfarmă sufletul

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a îndoliat întreaga Românie, iar vestea a venit într-un moment neașteptat. Niciunul dintre apropiații artistului nu se așteptau ca starea lui de sănătate să se agraveze atât de repede, mai ales fiul său de suflet, Alin Gabriel Matei. Tânărul a făcut publică ultima convorbire cu Mîțu Stoian.

Îndrăgitul cântăreț de muzică populară a fost căsătorit, însă nu a avut copii. Tocmai din acest motiv s-a apropiat extrem de tare de Alin Gabriel Matei, pe care îl considera fiul său de suflet. Tânărul este afectat de pierdere și cu greu și-a găsit cuvintele să vorbească despre cel care i-a fost mereu alături.

Conform informațiilor oferite de tânăr, acesta a vorbit cu Petrică Mâțu Stoian cu o zi înainte de tragedie. Cu sufletul îndoliat, băiatul de suflet al artistului a decis să vorbească deschis despre ultima convorbire cu acesta. Aflat la Ansamblul Maria Tănase, locul unde trupul neînsuflețit al artistului a fost depus luni seara, Alin Gabriel Matei a mărturisit că este șocat de această pierdere.

„Nu am cuvinte. Sunt devastat de când am aflat. O bună bucată din sufletul meu nu mai există, s-a dus. E o durere prea mare, a plecat prea devreme. Mai avea multe de spus. (…) Mi-a spus niște lucruri, m-a învățat niște lucruri, dar mai avea să-mi spună multe”, a spus Alin Gabriel Matei, după ce a mers să-i aprindă o lumânare regretatului artist, la Ansamblul Maria Tănase.

Ultima discuție dintre Petrică Mîțu Stoian și fiul său de suflet

Moartea îndrăgitului artist a venit pe neașteptate, mai ales că, în urmă cu doar câteva zile, fusese invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță. La fel de șocat este și tânărul care îl considera pe interpret ca și tatăl său. Băiatul susține că a vorbit cu acesta cu doar o zi înainte de tragedie. Petrică Mîțu Stoian parcă și-a prevestit moartea, asta dacă ne luăm după ultimul mesaj trimis fiului său de suflet. Alin Gabriel Matei susține că artistul i-a mărturisit că se simte bine și i-a transmis tânărului îmbrățișări. În ultimul mesaj, i-a scris tânărului să fie puternic, peste toți, iar apoi au încheiat convorbirea.

„Vineri am vorbit. Mi-a trimis poze. Îmi spunea ”Copile, sunt bine”. Trebuia să merg la o emisiune și mi-a zis, asta e ultimul mesaj, ”Băiatul lu’ nenea, să fii tare, peste ei! Te pupă nenea” și atât. Ăla a fost ultimul mesaj. Eram copilul lui pe care și l-a dorit foarte mult și nu l-a avut”, a mai spus fiul de suflet al regretatului interpret.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.