Evenimentul Zilei > Actualitate > Ultimele informații despre starea sănătății lui Benone Sinulescu. Cât va rămâne în spital
Ultimele informații despre starea sănătății lui Benone Sinulescu. Cât va rămâne în spital

Ultimele informații despre starea sănătății lui Benone Sinulescu. Cât va rămâne în spital

Cântărețul Benone Sinulescu este conștient şi comunicativ, anunță medicii de la Spitalul Județean din Arad. El este internat pentru investigații de specialitate și tratament.

Starea de sănătate a lui Benone Sinulescu este relativ bună. Pacientul este stabil, conștient și comunicativ. Anunțul a fost făcut de Lenuța Timiș, directorul medical al Spitalului Județean Arad.

Benone Sinulescu a fost internat aici, după ce a fost găsit căzut la pământ, în locuință, la sfârșitul săptămânii trecute. Celebrul cântăreț de muzică populară este susținut de soția sa care îi stă alături, în aceste momente dificile.

„Pacientul, deocamdată, este stabil. Este încă internat în unitatea sanitară, încă se fac investigații, încă se modifică anumite scheme de tratament. Deocamdată, la partea asta este stabil. Nu neapărat de la depunerile care sunt existente pe carotide, nu de acolo s-a înrăutățit starea dânsului. El are mai multe afecțiuni, care știți cum, din cauza vârstei se tot degradează. În momentul de față, colegii mei, medicii specialiști nu au pus… Nu au pus încă în discuțe o intervenție chirurgicală. Se discută doar pentru o intervenție minim invazivă, care să nu fie necesară o anestezie generală”, a declarat Lenuţa Timiş pentru Cancan.

Benone Sinulescu

Cât va mai rămâne în spital

Artistul poate vorbi, după cum a spus directorul medical, care a precizat că medicii nu au probleme de comunicare cu acesta.

„Deci colegii mei se înțeleg cu dânsul. Adcă nu-i la nivelul în care să nu ne putem înțelege cu el. Și noi ne dorim să-i îmbunătățim cât putem de mult starea de sănătate și să-l facem mai bine. Mult mai bine decât, poate, a venit”, a precizat directorul medical.

Lenuța Timiș a precizat, însă, că nu poate fi estimată  ziua în care artistul va ieși din spital. Potrivit spuselor sale, data la care va fi externat artistul nu este cunoscută. Aceasta va fi stabilită în funcție de situația sănătății lui Benone Sinulescu.

„Totul depinde și de corpul dânsului, de starea lui. Noi îl vom ține în unitatea spitalicească atât cât va fi nevoie. De multe ori glumește cu colegii și cu colegele mele. Destul de bine se raportează la partea asta. Încearcă să depășeașcă momentul și să fie omul puternic pe care noi îl știam. A venit sâmbătă, în jurul orei 16:00”, a precizat Lenuţa Timiş.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: