Evenimentul Zilei > Monden > Ultimele informații despre Fulgy. Vestea care i-a dat peste cap pe Viorica și Ioniță de la Clejani
Ultimele informații despre Fulgy. Vestea care i-a dat peste cap pe Viorica și Ioniță de la Clejani

Ultimele informații despre Fulgy. Vestea care i-a dat peste cap pe Viorica și Ioniță de la Clejani

Deși în ultimele luni de zile a trecut printr-o perioadă dificilă, fiind acuzat de mai multe infracțiuni, Fulgy, fiul Clejanilor, s-a mai cumințit, potrivit propriilor sale declarații. Părinții săi sunt fericiți, el este fericit și se pare că are gânduri mari de viitor.

Fulgy și-a schimbat total stilul de viață. Sau cel puțin așa susține el. Deși în ultimele luni de zile a provocat nenumărate scandaluri și a ajuns să fie arestat, băiatul Clejanilor pare că își redresează viața și are planuri serioase pentru viitor.

Părinții săi sunt fericiți, spune Fulgy, care mai precizează că și-a stabilit un program concret pentru fiecare zi. Nu pierde timpul, chiar dacă este cercetat sub control judiciar. Fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani a stat în casă timp de 29 de zile, iar de acum poate să părăsească locuința.

Fulgy își lansează o afacere! Ce le-a povestit prietenilor virtuali

Băiatul trebuie să se prezinte de fiecare dată când este solicitat, la Poliție. De asemenea, potrivit hotărârilor autorităților judiciare, el trebuie să anunțe dacă își schimbă domiciliul, iar orice contact cu martorii din dosarul său este interzis. Decizia nu este, însă, definitivă.

Oricum ar fi, Fulgy promite că-și redresează viața. El le-a povestit urmăritorilor de pe Instagram că se ocupă de o afacere. Fulgy le-a arătat fanilor o imagine cu un tricou dintr-o colecție pe care vrea să o lanseze curând.

„COLECTIE MOFT în cel mai scurt timp ⭐️⭐️⭐️”, a scris Fulgy pe rețeaua de socializare.

Ioniță și Viorica de la Clejani sunt fericiți. Fulgy, mândria lor

Pentru siguranța sa, este înconjurat de bodyguarzi, iar când părăsește locuința, Fulgy are mereu parte de protecție.

„Mi-am schimbat stilul de viață foarte tare. Luni, am antrenament; marți, piscină, antrenament; miercuri, călărie; joi, relaxare în parc; vineri, la fel. Am patru bodyguarzi, care sunt tot timpul cu mine, mașină în față, mașină în spate, pentru protecție…

Tata e fericit, mama e fericită, eu sunt fericit, Marga e fericită. Vorbesc în numele familiei mele acum: nu ne interesează de alți oameni decât de noi. Cine e în filmul cu noi, ne iubește, ne respectă…”, a spus Fulgy.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: