Evenimentul Zilei > Social > Ultimele detalii despre crima din Piatra Neamț. Adolescenta a vrut să se sinucidă, după ce l-a omorât pe bărbat
Ultimele detalii despre crima din Piatra Neamț. Adolescenta a vrut să se sinucidă, după ce l-a omorât pe bărbat

Ultimele detalii despre crima din Piatra Neamț. Adolescenta a vrut să se sinucidă, după ce l-a omorât pe bărbat

Au apărut noi informații despre cazul de crimă din Piatra Neamț. Adolescenta în vârstă de 16 ani, care l-a omorât pe Lucian Mercea, în vârstă de 41 de ani, după ce ar fi încercat să o violeze, a vrut să-și pună capăt vieții după ce a comis fapta.

Adolescenta care l-a omorât pe bărbatul din Piatra Neamț, după ce ar fi încercat să o violeze, a vrut să se sinucidă după ce a comis fapta, potrivit noilor cercetări. Minora l-a înjunghiat pe Lucian Mercea, după care și-a sunat tatăl și l-a alertat în legătură cu fapta comisă. Fata i-a spus părintelui că vrea să se sinucidă.

Adolescenta din Piatra Neamț a vrut să se sinucidă

La puțin timp după ce adolescenta din Piatra Neamț a intrat în apartament, alături de Lucian Mercea, bărbatul a agresat-o sexual și a vrut să o violeze, acuză fata. Astfel, ea l-a înjunghiat, iar bărbatul a decedat.

După ce a realizat ce faptă a comis, adolescenta și-a sunat tatăl și i-a povestit cele întâmplate. Ea i-a mai spus părintelui că vrea să se sinucidă. Tatăl fetei, aflat în stare de șoc, a sunat imediat la 112.

Până la momentul în care agenții au ajuns la locuință și au spart ușa, un operator a stat la telefon mai bine de o oră pentru a discuta cu adolescenta. Potrivit anchetatorilor, adolescenta și bărbatul au fost surprinși de camerele de supraveghere în restaurantul în care au discutat înainte de a se deplasa în apartament.

Înregistrare cu fata sechestrată și bărbatul acuzat de viol

Fata este anchetată în stare de libertate pentru crimă, după ce l-a înjunghiat pe bărbatul care ar fi încercat să o violeze într-un apartament din Piatra Neamț. Cei doi, adolescenta și bărbatul, apar într-un clip, înregistrat într-un restaurant din oraș, cu câteva ore înainte de incidentul criminal.

Au fost filmaţi de camerele de supraveghere ale unui restaurant. În imagini se vede cum cei doi intră în local, iar la un moment dat bărbatul se ridică și o lasă pe față singură în fața barului. Cel mai probabil el a purtat o discuție cu persoanele din restaurant.

Cei doi apar din nou împreună, fata stând pe un scaun, la o masă, cu telefonul în mână, în timp ce bărbatul se apropie de ea. O perioadă poartă o conversație, după care se ridică și părăsesc împreună locația. Ulterior, adolescenta de 16 ani și Lucian Mercea au ajuns în apartamentul pe care l-a închiriat în Piatra Neamț, unde s-a petrecut tragedia.

Rudele bărbatului acuzat de viol își pun o mulțime de întrebări

Rudele bărbatului ucis au rețineri cu privire la acuzațiile înaintate. Vecinii din bloc au declarat că Lucian Mercea era un om liniștit și nimeni nu își explică ce s-a întâmplat. Nu s-a auzit gălăgie, iar cei din bloc nu știau despre vreo iubită oficială a bărbatului.

„Ce caută ea la ora aceea în apartament și multe altele care nu se leagă. În niciun caz nu e un violator”, a spus tatăl lui Lucian Mercea, potrivit stirileprotv.

Dinu Humă, unchiul victimei are și el rețineri cu privire la acest caz: „Eu l-am crescut. Copilul ăla nici nu jignea vorbind, să ridice tonul la cineva. Cred că ceva nu e curat la mijloc, poliția să își facă treaba”.

Adolescenta este internată, în prezent, într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) și primeşte consiliere în urma şocului prin care a trecut. Ea este cercetată în stare de libertate după crima din apartamentul din Piatra Neamţ. Cercetările sunt realizate de procurorii Tribunalului Neamț.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: