Evenimentul Zilei > Actualitate > Ultimele bilete la „Buena Vista”
Ultimele bilete la „Buena Vista”

Ultimele bilete la „Buena Vista”

CERERE. Biletele pentru spectacolul „Pasion de Buena Vista”, care va avea loc mâine seară la Sala Palatului din Bucureşti, s-au vândut aproape în totalitate, fiind disponibile mai puţin de 100 de locuri în sectoarele A şi B.

Ultimele tichete mai pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta şi de la Sala Palatului, la cinci categorii de preţuri: 70, 100, 130, 160 şi 200 de lei.

Veteranii proiectului „Pasion de Buena Vista” vor susţine, pentru prima oară la Bucureşti, un show pe ritmuri de salsa, rumba, mambo şi cha cha cha, alături de Maida Castaneda, dansatorii din grupul „Tropicana” şi cei 10 instrumentişti ai trupei „La Idea”.

Cei 24 de solişti, instrumentişti şi dansatori cubanezi vor concerta în acest an pe scene din Germania, Norvegia sau Portugalia.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.