Evenimentul Zilei > Actualitate > ULTIMA ORĂ. Se anunță UN NOU ATAC în Germania! O nouă scrisoare de revendicare a atentatului de marți
ULTIMA ORĂ. Se anunță UN NOU ATAC în Germania! O nouă scrisoare de revendicare a atentatului de marți

ULTIMA ORĂ. Se anunță UN NOU ATAC în Germania! O nouă scrisoare de revendicare a atentatului de marți

Tensiunile din Germania cresc de la o zi la alta. Jurnalul „Tagesspiegel” a anunțat că a primit un nou mesaj de revedicare al atacului de marți, de la Dortmund, și că un nou atentat va avea loc, dar în alt oraș.

Sursa citată a titrat că autorii acestui mesaj au dat de înțeles că cele trei explozii de la Dortmund au fost „un ultim avertisment”, iar noua țintă a devenit orașul Koln, atacul fiind programat pentru sâmbăta viitoare. 

Mesajul primit de cei de la „Tagesspiegel” nu este semnat, dar în el se regăsește numele lui Adolf Hitlerși se ridică problema multiculturalismului. Autorii precizează că „grupul de la Koln” este pregătit să verse „sânge colorat”.

Amintim că, marți seară, au fost detonate trei  încărcături explozive în apropierea autocarului echipei de fotbal Borussia Dortmund, care se îndrepta către propriul stadion, pentru meciul cu AS Monaco, din Liga Campionilor. Autocarul a fost avariat, iar fundașul spaniol Marc Bartra a fost rănit.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: