Evenimentul Zilei > Actualitate > ULTIMĂ ORĂ! Romanița Iovan, IMPLICATĂ într-un accident rutier. În ce STARE se află creatoarea de MODĂ
ULTIMĂ ORĂ! Romanița Iovan, IMPLICATĂ într-un accident rutier. În ce STARE se află creatoarea de MODĂ

ULTIMĂ ORĂ! Romanița Iovan, IMPLICATĂ într-un accident rutier. În ce STARE se află creatoarea de MODĂ

Celebra creatoare de modă România Romanița Iovan a fos implicată de curând într-un accident rutier. Chiar dacă nu s-a întâmplat mare lucru, la fața locului a ieșit un scandal monstru.

Vedeta și un șofer s-au lovit în trafic, incident care a încins spiritele. Cei doi s-au acuzat reciproc şi nu au vrut să cedeze şi să-şi recunoască vină. A fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru a aplana conflictul. Până la urmă, din fericire nimeni nu a pățit nimic, iar mașina Romaniței s-a ales cu un far spart. 

„Eu voiam să întru în sensul giratoriu. Domnul Claudiu era puţin grăbit. Asta este, bine că nu a fost nimeni rănit. Nici maşinile nu sunt foarte afectate. Eu nici nu am simţit, nu am văzut. Domnul a venit puţin agitat. Până la urmă am încheiat o amiabilă. Aşa că, nimeni nu e supărat pe nimic”, a declarat Romaniţa Iovan pentru WOWbiz.

Este văduvă…

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic produs la 20 ianuarie 2014, în Munţii Apuseni, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba. În accident au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul “Sfânta Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş. Echipa medicală mergea de la Bucureşti la Oradea, unde urma să preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani, când avionul de mici dimensiuni a aterizat forţat în munţi. Potrivit raportului emis de autorităţi, Adrian Iovan ar fi luat mai multe decizii eronate care au dus la tragedie.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: