Evenimentul Zilei > Social > Ultimă oră: Incendiu puternic în Galați. Mașinile ard violent. Flăcările se pot extinde cu repeziciune FOTO/VIDEO
Ultimă oră: Incendiu puternic în Galați. Mașinile ard violent. Flăcările se pot extinde cu repeziciune FOTO/VIDEO

Ultimă oră: Incendiu puternic în Galați. Mașinile ard violent. Flăcările se pot extinde cu repeziciune FOTO/VIDEO

Un incendiu de proporții a izbucnit marți seară, 12 octombrie, într-o parcare din municipiul Galați. Mai mult autoturisme au luat foc din cauze momentan necunoscute. Autoritățile trag un semnal de alarmă cu privire la pericolul reprezentat de flăcările ce se pot extinde rapid în zonele alăturate.

Incendiu violent într-o parcare situată în spatele unui bloc cu opt etaje de pe principala stradă a orașului Galați. Este vorba despre blocul BR5, a transmis ISU Galați. Cinci autoturisme parcate în zonă au fost cuprinse de flăcări puternice.

Pentru lichidarea incendiului, la fața locului intervin mai multe echipaje de pompieri.

Cinci mașini au luat foc în Galați

Potrivit unor voci, este vorba despre două autospeciale de la Detașamentul de Pompieri Galați care acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit în parcarea imobilului. Autoritățile și-au exprimat îngrijorarea cu privire la extinderea incendiului, potrivit Antena3.

„Mână criminală”? Care sunt cauzele incendiului

Cauza incendiului nu a fost încă făcută publică. Unele voci spun că incendiul ar fi fost declanșat în mod intenționat, în timp ce autoritățile au transmis că vor informa cu privire la motivul izbucnirii flăcărilor după stingerea incendiului.

Agenții de poliție aflați la fața locului nu exclud o mână criminală, care să fi provocat incendiul în mod intenționat.