Evenimentul Zilei > Monden > Ultima imagine cu Tamara Buciuceanu Botez. Înfiorător!
Ultima imagine cu Tamara Buciuceanu Botez. Înfiorător!

Ultima imagine cu Tamara Buciuceanu Botez. Înfiorător!

Îndrăgita actriță Tamara Buciuceanu Botez a avut de ceva vreme probleme de sănătate. Ea a trecut prin clipe grele, chiar și înainte de a ajunge pe patul de spital, înaintea decesului.

Marea doamnă a teatrului românesc, Tamara Buciuceanu a trecut în neființă, marți, la 90 de ani, după o luptă aprigă cu un set de mai multe probleme de sănătate. Acestea s-au acutizat subit, iar medicii n-au mai putut face nimic pentru marea doamnă a teatrului românesc.

Amprenta bolii se poate observa li din imaginile realizate de Spynews.ro, cu doar câteva zile înainte de a fi dusă de urgență la Elias.

Un episod șocant a avut loc cu câteva zile înainte de tragedie. Actrița stă la geam și poartă o conversație deloc lejeră. Cu ochii în lacrimi, actrița pare agitată, iar amărăciunea i se citește foarte clar pe chip și în ochii triști. Se vede clar că este slăbită și nu mai arată deloc ca înainte.

Astfel, în ultimele imagini cu Tamara Buciuceanu înainte de a ajunge la spital, se poate vedea cum ceva relativ simplu, ca închiderea unui geam, părea o acțiune care o solicita mult pe marea actriță. Durează câteva clipe bune ca actrița să închidă fereastra și să tragă perdelele, parcă având intenția să se ferească de ochii lumii.

Cei care vor să îi spună „adio” Tamarei Buciuceanu au timp să facă acest lucru în următoarele zile. Sicriul cu trupul neînsufleţit al Tamarei Buciuceanu Botez va fi depus joi la capela Bisericii Sfântul Gheorghe Nou. Înmormântarea va avea loc, cel mai probabil, vineri.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: