Evenimentul Zilei > Actualitate > Ultima FOTOGRAFIE a lui Adolf HITLER, înainte să se SINUCIDĂ. Cum arăta dictatorul nazist în pragul MORŢII | FOTO
Ultima FOTOGRAFIE a lui Adolf HITLER, înainte să se SINUCIDĂ. Cum arăta dictatorul nazist în pragul MORŢII | FOTO

Ultima FOTOGRAFIE a lui Adolf HITLER, înainte să se SINUCIDĂ. Cum arăta dictatorul nazist în pragul MORŢII | FOTO

Ultima fotografie a lui Adolf Hitler a fost realizată cu două zile înainte ca dictatorul nazist să se sinucidă şi l-a surprins în faţa buncărului său din Berlin, privind dezastrul creat de bombardamentele aviaţiei aliate.

  RUSIA s-a umplut de RUŞINE! Cum arată, în interior, NAVETA SPAŢIALĂ pe care Putin o ascunde de ochii SUA | GALERIE FOTO] 

După şase ani de război, atunci când a înţeles că Germania nu mai este decât o ruină şi că înfrângerea este iminentă, Hitler a decis să se sinucidă.

Însă, înainte de a-şi pune capăt zilelor, s-a căsătorit cu Eva Braun şi şi-a scris testamentul. În după-amiaza zilei următoare, la 30 aprilie 1945, Adolf Hitler şi Eva Braun s-au sinucis.

După ce a luat otravă, Hitler s-a împuşcat în cap, în timp ce Eva Braun s-a otrăvit, cu doar două zile înainte de capitularea Berlinului în faţa armatei sovietice şi cu o săptămână înainte de sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial în Europa, la data de 8 mai.

Imaginea de mai jos este ultima fotografie a lui Adolf Hitler, realizată la 28 aprilie 1945.