Evenimentul Zilei > Monden > Ultima fotografie a înroșit butonul de like! E vorba despre fiica unei cunoscute prezentatoare tv
Ultima fotografie a înroșit butonul de like! E vorba despre fiica unei cunoscute prezentatoare tv

Ultima fotografie a înroșit butonul de like! E vorba despre fiica unei cunoscute prezentatoare tv

Fiica lui Teo Trandafir are deja 16 ani și a început, ca orice fată de vârsta ei, să atragă priviri. Recent, Maia a postat o fotografie destul de senzuală în mediul online.

Cea mai recentă fotografie postată de Maia Trandafir a primit foarte multe aprecieri, iar urmăritorii săi au rămas uimiți de frumusețea fetei și i-au lăsat numai comentarii de laudă.

„Ești foarte frumoasă”, ”Apariție de senzație”, ”Uite o frumoasă”, ”Ești minunată”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani la postarea Maiei Trandafir.

În trecut, fiica lui Teo Trandafir visa să îi calce pe urme mamei, dar a rămas doar un vis al copilăriei. Maia și-a dat seama că nu e făcută pentru televiziune.

„Am crezut că menirea mea este în televiziune și mi-am dat seama, după atât timp în care am visat chestia asta, că nu sunt făcută. Nu pot să mă deschid complet în fața oamenilor cum face mama”, declara în trecut Maia.