“Marina Scupra a aflat că suferă de cancer în aprilie, iar vestea a devastat-o pur şi simplu! Artista a plâns zile întregi şi, cu greu, a acceptat tot ce i se intamplă! Se intreba de ce tocmai ea să aibă asemenea probleme, în condiţiile în care avea doar 49 de ani şi mai avea multe de spus în industria muzicală!”, au dezvăluit persoane apropiate regretatei cântăreţe.

Deşi a trecut foarte greu peste şocul veştii primite, aceasta era o luptătoare. S-a decis că cel mai bine este să se lupte cu boala, nu să plângă.

Artista s-a operat pentru a-i fi extirpată o tumoare, iar apoi a făcut chimioterapie, sperând zi de zi că boala va da înapoi.

“Marina era o fire puternică, nu renunţa uşor la luptă! De aceea, a încercat tot ce a ţinut de ea pentru a se vindeca! Din păcate, cu trecerea timpului, maladia i-a invadat organismul şi i-a afectat şi fizicul! Cum era şi normal, artista a slăbit şi a devenit din ce în ce mai palidă! De aceea, în ultima perioada, ea a avut o rugăminte, i-a spus soţului său că nu vrea să o vadă nimeni în starea aceasta! Nu a mai dorit să o mai viziteze apropiaţii deloc! La spital, a fost mai mereu doar soţul ei”, au povestit surse din lumea muzicala, potrivit wowbiz.ro.

Te-ar putea interesa și: