Evenimentul Zilei > Monden > Ultima dezvăluire despre divorț! Anamaria Prodan a fost informată de Reghecampf
Ultima dezvăluire despre divorț! Anamaria Prodan a fost informată de Reghecampf

Ultima dezvăluire despre divorț! Anamaria Prodan a fost informată de Reghecampf

Despre posibilul divorț între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, presa tabloidă din România a relatat intens în ultimele săptămâni, dar se pare că o decizie luată recent de antrenorul echipei Universitatea Craiova poate răsturna toate calculele ce duceau spre despărțire.

Ce-i drept, la această concluzie s-a ajuns pentru că tehnicianul formației care recent a celebrat 73 de ani de la înființare a hotărât să amâne deznodământul. Practic, antrenorul din Bănie a amânat momentul luării unei decizii în privința separării.

Se pare că Reghecampf nu vrea să fie perturbat de alte probleme decât cele fotbalistice. Astfel, semnarea actelor de divorț a trecut pe planul doi, prioritatea acestuia fiind Universitatea Craiova.

Cel puțin asta indică sursele voxbiz.ro, care au notat că Anamaria Prodan a revenit recent în România după două luni petrecute în Dubai. Paparazzii nu au ratat momentul, dar impresara nu s-a ferit de obiectivele indiscrete.

Din contră! Ea a arătat că își trăiește viața la fel ca înainte de scandalul care i-a afectat căsnicia. Anamaria s-a întâlnit cu prietenii și a petrecut timp cu familia. Totuși, din peisaj a lipsit Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf a răbufnit: „Este ultimul avertisment”

Cadou scump pentru Anamaria Prodan

„Deși acesta i-a trimis un cadou foarte scump, un ceas superb, la care ea i-a răspuns cu un mesaj plin de iubire, Reghe este foarte concentrat pe jobul său actual. El are ambiția de a duce Universitatea Craiova pe locul 1 în campionat. (…) Anamaria Prodan și Reghecampf au traversat o perioadă foarte dificilă în căsnicie.

Presa a scris despre amantele pe care acesta le-ar avea, dar într-un final nu a fost prezentată nicio dovadă certă că acesta și-ar înșela soția. La un moment dat, ea Anamaria Prodan a cedat și a lansat mai multe amenințări cu moartea.

Deși s-a spus că în curând cei doi se vor separa oficial, la cum arată lucrurile acum pare că s-au împăcat. (…) Potrivit voxbiz.ro, actele de divorț le ține încă la sertar pentru că își dorește să rămână concentrat pe ceea ce se întâmplă în cariera lui de antrenor.

De cealaltă parte, Anamaria Prodan aduce mult în discuție familia și este susținută de toți cei trei copii ai săi. Aceștia se află în prezent alături de ea în România și sărbătoresc aniversarea lui Bebeto″, arată sursa citată.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: