Evenimentul Zilei > Actualitate > UIMITOR. Poate mânca o friptură de 3,5 kilograme la o masă. Cum arată femeia care face asta pentru bani | GALERIE FOTO
UIMITOR. Poate mânca o friptură de 3,5 kilograme la o masă. Cum arată femeia care face asta pentru bani | GALERIE FOTO

UIMITOR. Poate mânca o friptură de 3,5 kilograme la o masă. Cum arată femeia care face asta pentru bani | GALERIE FOTO

O femeie de 28 de ani din New York câștigă zeci de mii de dolari participând la concursuri naționale și internaționale de mâncat, fiind considerată una dintre cele mai bune concurente din lumea întreagă, potrivit Daily Mail.

Deși cântărește doar 50 de kilograme, Miki Sudo are un apetit care îi poate lăsa fără cuvinte și pe cei mai mâncăcioși dintre bărbați.
CLICK PE IMAGINI PENTRU A VEDEA GALERIA FOTO

În decembrie 2011, când a participat la prima competiție, a fost provocată de un prieten să mănânce o porție de 5,5 kilograme de noodles gătiți după o rețetă vietnameză. Ceea ce a și făcut și a câștigat aproape 2.000 de euro.
De-a lungul celor trei ani de "carieră", Miki Sudo a câștigat aproape 18.200 de euro și și-a trecut în palmares următoarele "recorduri": a mâncat, în șase minute, aproape 8 kg de chilli, 192 de aripioare de pui în 10 minute, o friptură de aproape 3,5 kilograme și un burger uriaș, de 9.983 de calorii. 
"E un sentiment deosebit să poți mânca mai mult decât niște bărbați care sunt de trei ori cât tine. În timpul sezonului competițional sunt mereu la sala de fitness pentru a-mi menține greutatea, mai ales că în timpul compețiilor pot lua și câte șase kilograme", povestește Miki.
Iar atunci când nu se antrenează pentru vreo competiție gastronomică, mânâncă o singură dată pe zi, spre seară, iar felul preferat este o salată foarte mare, care conține avocado, castravete, ceapa, usturoi și nuci.
TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Ponta va deveni istorie după noiembrie 2014
  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU: Ultima Cuvîntare a lui Victor Ponta pe post de Nicolae Ceaușescu al USL
  • Rusia a mobilizat nave şi trupe speciale pentru o intervenţie în Crimeea

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Horoscopul lui Dom’ Profesor. Astăzi sunt avantajate zodiile…
  • MISTERIOASA Indila, noua revelaţie a muzicii. Se spune că vocea ei îţi rămâne în minte CA UN DROG / VIDEO
  • Ea înţelege doar câteva cuvinte, el vorbeşte greu. Povestea FULGERĂTOARE de dragoste dintre o britanică şi un BARMAN turc
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News