Evenimentul ZileiMondenUimitoarea Sharon Stone, la 63 de ani și după un accident vascular. Foto

Uimitoarea Sharon Stone, la 63 de ani și după un accident vascular. Foto

Uimitoarea Sharon Stone, la 63 de ani și după un accident vascular. Foto
Sharon Stone continuă să surprindă. La 63 de ani, actrița arată incredibil, ținând cont de faptul că a trecut și printr-un accident vascular în urmă cu mai mulți ani.

Fanii țin minte cu siguranță scenele provocatoare cu Sharon Stone în celebrul film din anii 90, „Basic Instinct”. Deși nu mai este la prima tinerețe, actrița se pare că o trăiește cu succes pe a doua, căci arată senzațional. În urmă cu câteva zile, Sharon Stone s-a pozat în costum de baie și pare că a găsit secretul tinereții, la 63 de ani.

Deși acum are o viață împlinită și fericită, actrița nu a fost ferită deloc de necazuri. Sharon a ținut secret ani de zile că a suferit un accident vascular cerebral în 2001. În urma acestuia a stat la terapie intensivă nouă zile și a avut nevoie de doi ani ca să reînvețe să vorbească și să meargă. Totuși, vedeta a depășit aceste necazuri, iar astăzi este mai fericită ca oricând.

 

„Am ajuns la spital, în 2001, iar doctorul s-a așezat pe patul meu. L-am întrebat dacă o să mor și mi-a zis că am hemoragie cerebrală. I-am spus că aș vrea s-o sun pe mama, iar el a zis că e o idee bună, pentru că e posibil ca foarte curând să nu mai pot vorbi”, povestea Sharon Stone în urmă cu câțiva ani, despre momentul în care a făcut accidentul vascular.

Sharon Stone, veșnic tânără. Cum s-a pozat la piscină, alături de buldogelul ei

Cu biografia ei proaspăt lansată, dar și cu toată atenția presei asupra ei, lui Sharon Stone nu i-a rămas decât să se bucure de viața dulce. Profitând de câteva zile libere, actrița a lenevit la piscină, îmbrăcată sumar, într-un costum de baie care îi scotea în evidență formele apetisante.

Vedeta nu era singură la piscină, ci acompaniată de simpaticul ei buldog francez Joe, despre care Sharon a spus că tocmai venise de la veterinar. „Joe s-a întors de la veterinar”, a scris Sharon în dreptul imaginii. Practic, simpaticul cățel stătea lângă stăpână și se bucura și el de soare, dar și de atenție, după cum se poate observa în poză. Sharon Stone nu a dezvăluit de ce a ajuns Joe la veterinar, însă cu siguranță totul s-a terminat cu bine, căci buldogelul a ajuns din nou în brațele iubitoare ale actriței.

Accesează: