Crima oribilă s-a întâmplat în apartamentul conjugal din Chișinău, chiar în fața bebelușului. Conform spuselor vecinilor, între cei doi s-a iscat un conflict iar bărbatul, un dentist de 35 de ani, a înjunghiat-o pe Anastasia Cecati în zona gâtului, scrie Publika.md. 

Anastasia a fost găsită de autorități într-o baltă de sânge. După ce a ucis-o pe Anastasia Cecati, bărbatul s-a aruncat de la etajul al 7-lea al cădirii în care a comis crima. La două zile după tragedia, publika.md a publicat imagini cu apartamentul groazei. 

„Bărbatul mai avea și altă familie la întreținere iar astăzi a venit la respectiva familie. Aceștia ar fi avut discuții contradictorii și s-ar fi certat şi bărbatul i-ar fi aplicat o lovitură cu cuţitul în jurul gâtului”, a spus Vlad Burac, șeful serviciului de presă al IGP. 

Vecinii povesteasc că nu îi știau așa bine pe cei doi, dar au auzit țipete în crimei. „Aseară (sâmbătă 17 februarie) a fost foarte gălăgios, au fost ceva certuri în casă și astăzi (duminică, 19 februarie – ziua crimei n.r) au fost certuri tot la amiază”, a povestit o vecină, potrivit sursei citate. „Așa îl vedeam când intram în bloc, când ieșeam. Vreo câteva ori așa”, au mai spus martorii conform sursei citate. 

Cine este Anastasia Cecati

Anastasia Cecati a ocupat locul doi la concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre precum GQ, Playboy sau Maxim. Soțul victimei, care s-a aruncat ieri de la etaj, era medic stomatolog într-o clinic privată din Chișinău.

Anastasia Cecati era destul de cunoscută în lumea modei. S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-ar fi fost oferit un rol în serialul "Las Fierbinți", iar soţul acesteia ar fi fost dentist la o clinică privată din Capitală. 

Foto Facebook / Publika.md