Notre Dame, când clopotele nu au mai bătut

Catedrala Notre Dame arde de 12 ore. Sute de pompieri s-au luptat cu flăcările şi în timpul nopţii, reuşind să controleze incendiul, să salveze structura edificiului, dar şi unele dintre relicvele sacre pe care le adăpostea.

Catedrala Notre Dame din Paris, simbolul Franţei şi unul din cele mai iubite monumente ale creştinătăţii, a fost devastată de un uriaş incendiu. Mai multe detalii de la corespondentul nostru din Paris aici.

Imagini care au impresionat și îndurerat o lume:

Citeste despre aici 

2 comments on “Notre Dame, când clopotele nu au mai bătut

 1. Ctin

  Este clar ca focul a fost pus, de catre fundamentalisti sau de cei care vroiau sa ascunda o frauda legata de lucrarile de restaurare.

  Reply
 2. Paraschiv

  Un asemenea foc puternic nu poate sa fie declansat doar de la un simplu circuit electric ,sau datorita unor lucrari de santier asa cum se spune deocamdata. Focul a fost pus intentionat pt. ca foarte rapid sa declansat si cu o agresivitate nemai vazuta comparativ cu alte incendii neputind fi oprit de pompieri foarte multe ore cu toate interventiile lor.
  Ce a putut sa arda in halul asta ,erau materiale inflamabile depozitate in turla Bisericii sau in acoperis ? Categoric nu erau si ceva a fost acolo pus intentionat ca sa arda cu atita agresivitate .

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *