Mihai Mălaimare : ”Suntem lideri mondiali în statui vivante!”. Interviu-eveniment cu omul de teatru despre istoria unei instituții aparte a spectacolului, pe care a și creat-o, ”Masca”

Emisiunea ActReflect a ieșit pentru prima oară din studioul Evenimentului zilei, fiind prezentă pe scena Teatrului ”Masca”, la invitația celui care a fondat această instituție de cultură, actorul Mihai Mălaimare.

Unicul teatru din România dedicat gestului și pantomimei are numai șapte actori angajați, la care se adaugă patru în postura de intership, plus trei colaboratori permanenți.

Atât de puțini oameni și atât de multe spectacole în aer liber programate în vara aceasta, peste 150, și în București, și în țară.

Asta da pasiune! Putem spune. Dar nu numai. Mai e, neapărat, și condiția fizică, pentru că arta spectacolului înseamnă, pe lângă talentul cu care natura te-a hărăzit, și un consum uriaș de energie.

Vă invităm așadar să urmăriți un interviu pe parcursul căruia veți vedea și secvențe din repetiția generală cu toate statuile vivante ale Teatrului ”Masca”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *