EVZ.tv. Polițistul român a ajuns de râsul curcilor. Motivul șocant pentru care a ajuns să nu mai aibă autoritate. Psihologia crimei

Polițistul român, în derivă. Insultat, scuipat în obraz și sfidat de infractori, omul legii pare din ce în ce mai neputincios în războiul său cu fărădelegea. Oamenii și-au pierdut încrederea în uniforma de polițist și nu se mai simt în siguranță.

Cine se face responsabil de decăderea omului legii și de lipsa lui de reacție în fața infractorilor în situații de criză, în ediția incendiară din această seară a emisiunii Psihologia crimei.

Realizatorul Emil Simionescu îi are invitați în platou pe psihologul criminalist Tudorel Butoi și pe președintele fondator al Sindicatului Național al Agenților de Poliție din România, Iulian Surugiu.

2 comments on “EVZ.tv. Polițistul român a ajuns de râsul curcilor. Motivul șocant pentru care a ajuns să nu mai aibă autoritate. Psihologia crimei

  1. Adrian

    Din pacate Surugiu minte cu nerusinare, s-a opus cu vehementa legiferarii acestei legi chiar initiind dezbatere publica impreuna cu un ONG pentru a impiedica aprobarea acestei legi invocand in permanenta respectarea dreptului omului nicidecum respectarea drepturilor politistilor. Despre Surugiu daca doriti mai multe informatii cu respectarea mai multora puteti sa ma contactati.

    Reply
  2. Sergiu Cristea

    O mare parte din vină o deține și mass-media care are în prezent numai misiunea de a lovi în instituțiile statului: armata, poliția, biserica, familia prin promovarea unor grupuri minoritare care până nu demult erau recunoscute ca fiind la limita sau în afara legii.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *