„La Antena 3 n-am mai putut să ieşim că s-au plătit 2 milioane de euro pentru publicitate cu 3 zile înainte. Eu trebuia să fiu joia trecută la ora 18 la Sandra Stoicescu, nu m-au mai vrut. De fapt, trebuia să fie Paul Stănescu la Sandra Stoicescu. La 11 i-a zis da, la 14 l-a sunat şi i-a spus ”Îmi pare rău, conducerea postului nu-mi permite să mă implic în asta”. Ar trebui să înţelegeţi foarte bine cum s-a întâmplat cu Antena 3. La unii n-am vrut să mă duc. N-am vrut să mă duc la Realitatea”, a precizat Țuţuianu în înregistrarea audio difuzată de România TV.

Alessandra Stoicescu a reacționat după această înregistrare: 

„Este o minciună sfruntată! Nu am vorbit cu domnul Stănescu despre nicio emisiune şi nu am anulat vreo emisiune! Să-l sunaţi pe domnul Stănescu să-l întrebaţi când a vorbit ultima oară cu mine.”, a spus Alessandra Stoicescu, potrivit stiripesurse.ro.

Liderul PSD a mai dezvăluit în înregistrare că motivul pentru care Antena 3 este agresivă împotriva sa este pentru că Dan Voiculescu ar dori o lege a amnistiei, care să-i șteargă pedeapsa de 10 ani, pentru a candida la Parlamentul European.

”De ce este, de exemplu, foarte agresivă Antena 3 împotriva noastră? Pentru că ginerele lui Voiculescu e trei ani condamnat. Alexandrescu ăla, pe RCS-RDS, iar el ar dori, Voiculescu, să-i fie amnistiată pedeapsa de 10 ani să candideze la Parlamentul European”

 

Te-ar putea interesa și: