Evenimentul Zilei > Actualitate > Turişti surprinşi de urs pe traseu! Atenţie, urmează scene dramatice. Foto-video
Turişti surprinşi de urs pe traseu! Atenţie, urmează scene dramatice. Foto-video

Turişti surprinşi de urs pe traseu! Atenţie, urmează scene dramatice. Foto-video

Întâlnirea unor turişti cu un urs negru pe un traseu montan celebru din Mexic face ocolul lumii chiar în aceste momente.

Uitându-te la imagini nu poţi ignora faptul că turiştii surprinşi de fiară şi-au păstrat calmul într-un mod în care puţini ar fi reuşit s-o facă.

Totodată, când te gândeşti că după ce ursul s-a apropiat foarte ameninţător de ei, aceştia au preferat să facă fotografii cu animalul…

Cu siguranţă, turiştii nu au luat deloc în calcul că nu e bine să-ţi forţezi norocul, mai ales când în faţa ta se află un animal sălbatic de dimensiunile celui din imagini.

Conform The Sun, filmarea cu ursul şi turiştii dornici de senzaţii tari face parte dintre acelea care îţi pot opri inima în orice secundă.

Având în vedere doza uriaşă de adrenalină, pot fi contrazişi jurnaliştii britanici? Scenele incredibile au fost filmate pe un traseu popular de drumeție.

Este vorba despre Parcul Ecologic Chipinque din San Pedro Garza García (Mexic).

Filmarea arată o femeie care stă nemișcată în timp ce un urs negru ridicat pe picioarele posterioare se apropie și o adulmecă.

În spatele ei sunt două turiste care la rândul lor reușesc să rămână calme în timp ce îl urmăresc pe urs cum îşi inspectează noii prieteni.

Ulterior, animalul revine brusc pe pământ, dar din nou se lăsă pe picioarele posterioare și se lasă pe femeie.

Acesta a fost momentul în care panica începuse să se simtă printre operatorii şi regizorii de ocazie… De abia atunci şi-au dat seama că se putea întâmpla ceva urât.

Astfel, martorii acestui episod au încercat să distragă ursul negru, dar cu toate acestea, animalul era preocupat doar să adulmece capul femeii.

Cu respiraţia ursului în ceafă, femeia a profitat de moment, şi-a scos telefonul şi a început să fotografieze tărăşenia. Atenţie! Ce a făcut ea nu e un exemplu de urmat.

De parcă ar fi fost complet conștient de intenţiile acesteia, ursul „colaborează” şi se lasă fotografiat, după care revine pe picioare.

După câteva gesturi lângă picioarele femeii, acesta se îndepărtează de grup. Dezmeticiţi, turiştii se îndepărtează în viteză de locul ineditei întâlniri.

Momentul șocant a fost distribuit sâmbătă pe rețelele de socializare şi are peste două milioane de vizionări până în prezent.

sursa: The Sun

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News