Evenimentul Zilei > Social > Turiști enervați de prețurile găsite pe litoralul românesc. Cât costă un șezlong la noi, cât se plătește în Grecia
Turiști enervați de prețurile găsite pe litoralul românesc. Cât costă un șezlong la noi, cât se plătește în Grecia

Turiști enervați de prețurile găsite pe litoralul românesc. Cât costă un șezlong la noi, cât se plătește în Grecia

Un turist nemulțumit de ceea ce a găsit pe litoralul din România a făcut o comparație cu prețurile din Grecia. În Elada totul este mai ieftin.

Litoralul românesc a fost și este extrem de aglomerat în acest sezon. Mulți români nu au mai plecat în vacanțe în străinătate și au preferat să petreacă în stațiunile autohtone. Așa că și prețurile sunt pe măsură, în condițiile în care cererea este foarte ridicată. Sunt cazuri în care turiștii plătesc mai mult decât ar face-o în Grecia. Țară cu condiții superioare din toate punctele de vedere. Un exemplu este cel al șezlongurilor. Un turist care a încercat de curând experiența litoralului românesc, a scris un mesaj în care face o comparație.

Un turist nemulțumit compară ce a întâlnit în Grecia cu ce a găsit în România

„Ultimii 3 ani de Grecia în zone diferite, nu am întâlnit decât şezlonguri gratis şi pretenţia să consumi ceva în acea locaţie. Acum sunt în Mangalia şi un șezlong e 30 de lei, dacă nu e lângă apă. 40 lângă apă, şezlonguri mari cu saltea groasă şi umbrelă mare se închiriază doar 4 bucăţi, la 160 lei, iar un baldachin costă 250.

Cred că litoralul românesc mă mai vede peste 15-20 de ani sau deloc”, a scris un turist nemulțumit, pe o reţea de socializare.

„Sunt scumpe, unde sunt amplasate. Sunt foarte departe de apa… e mult”, a spus un turist ajuns pe litoralul românesc, pentru Antena 3. Mari, prețurile vor rămâne la acest nivel, a afirmat Răzvan Chitan, administrator de plajă.

„Nu va mai exista nicio mărire de pret, e negociabil totul. Daca iei 3, 2 plus 1 gratis, depinde de bugetul fiecăruia”.

Sunt prețuri mai mici în țara pentru care turismul este vital

Prin comparație, în Grecia lucrurile sunt total diferite. Calitatea serviciilor este net superioară, iar preţurile sunt uneori la jumătate, indiferent dacă vorbim de cazare, mâncare sau alte facilităţi, spun turiștii. De altfel, dacă la noi o sticlă de apă poate ajunge și la 12 lei, la greci sunt oferite, adesea, gratis, pe plajă, semnalează românii pe forumuri, spune sursa citată.

 

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: