Evenimentul Zilei > Sport > Turcul care s-a războit ani întregi cu familia Becali. A sărbătorit intrarea lui Gigi Becali în închisoare
Turcul care s-a războit ani întregi cu familia Becali. A sărbătorit intrarea lui Gigi Becali în închisoare

Turcul care s-a războit ani întregi cu familia Becali. A sărbătorit intrarea lui Gigi Becali în închisoare

Yuksel Yesilova a deschis un front și cu Ioan Becali, după ce a comentat transferul lui Alexandru Cicâldău. Turcul s-a războit mulți ani cu Gigi Becali.

Yuksel Yesilova, actual preparator fizic la Gloria Buzău (liga a II-a) și l-a pus în cap și pe Ioan Becali, după ce a dus mult timp un război cu vărul acestuia, Gigi Becali. Turcul a vorbit în presa din țara natală despre transferul lui Alexandru Cicâldău de la CS „U” Craiova la Galatasaray și a criticat această mutare. Ioan Becali, impresarul care a realizat vânzarea, a luat foc.

Ioan Becali, replică pentru turcul Yuksel Yesilova

„Cine e acest Yuksel? Nu e foarte important. Am văzut multe site-uri care ies pe faptul că s-au dat bani prea mulţi, aoleo, panică în ţara mea! De parcă ăsta e ministrul de finanţe al lui Erdogan, aşa vorbeşte. Şi el câştigă bani din România. Şi nu ştiu cât câştigă, asta e problema. Dar cine eşti tu să critici pe preşedintele de la Galatasaray, pe Fatih Terim, că s-au înşelat că au dat atâţia bani.

Sau cine eşti tu să dai într-un fotbalist român, din România, unde tu iei pâinea de toate zilele să trăieşti. Asta nu pot să înţeleg”, a spus Becali.

Yuksel a replicat după acest atac. „Giovanni Becali a spus despre mine că sunt ministrul de finanţe al lui Erdogan. Opreşte-te, nu ai voie să vorbeşti despre Erdogan! Eu am servit Turcia, nu pe Erdogan. Cred că Becali a băut prea mult şi nu-şi dă seama ce vorbeşte. Nu vorbi despre Erdogan!”

Preparatorul fizic a devenit cunoscut în fotbalul românesc după un scandal uriaș. El a colaborat cu Dorinel Munteanu în sezonul 2008 – 2009, atunci când tehnicianul a lucrat la Steaua. Dar, în pauza competițională a fost dat afară de Gigi Becali pentru că „este musulman și aduce ghinion echipei”. Ulterior, turcul i-a deschis proces patronului și în instanțele sportive, și în cele civile.

S-a bucurat când a intrat Gigi Becali în pușcarie

El nu și-a ascuns satisfacția în anul 2013, atunci când Gigi Becali a intrat după gratii. „Sunt foarte fericit că e în puşcărie. Dumnezeu i-a dat după faptă şi răsplată, i-a dat ce e corect. Ştii cum e… mai devreme sau mai târziu, plăteşti! A primit trei ani, păi după perioada asta o să apară altă problemă, alt dosar şi tot aşa. Îţi spun, nu-mi pare rău că s-a dus la puşcărie nici măcar 0,001 la sută”, afirma Yesilova.

 

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: