Evenimentul Zilei > Actualitate > Tupeul lui Meghan nu are limite. Noi dezvăluiri despre planul diabolic, urzit în secret, de a pune mâna pe Harry
Tupeul lui Meghan nu are limite. Noi dezvăluiri despre planul diabolic, urzit în secret, de a pune mâna pe Harry

Tupeul lui Meghan nu are limite. Noi dezvăluiri despre planul diabolic, urzit în secret, de a pune mâna pe Harry

Meghan Markle, numită şi ducesa „ambițioasă”, a planificat în secret să se căsătorească cu prințul Harry. Motivul planului său pare unul diabolic spune un expert regal.
Meghan Markle a planificat în secret să se căsătorească cu prințul Harry pentru a-și continua cariera de actriță , a afirmat un expert regal.

„Ambițioasa“ Ducesa a fost „conștientă“ de faptul că dacă va reuşi să pună mâna pe Harry, şi-ar fi  asigurat viitorul carierei sale – inclusiv o potențială carieră în politică, a declarat comentatorul regal Jonathan Sacerdoti.

Meghan avea ambiţii de mică. Statutul de actriţă a ajuta-o să şi le îndeplinească

În opinia sa, Meghan Markle „a crescut cu ambiții înalte și a început să ajungă la ele ca actriță – punând în lucru planul său. Acesta mai spune că Meghan nu a  fost o actriță teribil de bună. În ceea ce privește prezentul, astăzi este foarte cunoscută la nivel internațional”, a declarat el pentru Sky News.

„S-a căsătorit cu prințul Harry și apoi a devenit una dintre cele mai cunoscute sau recunoscute nume din lume doar prin căsătoria cu un membru al Casei Regale britanice. Ceea ce scoate în evidenţă o cantitate enormă de planuri ascunse și ambiții pe măsură.

„Nu vreau să fiu prea tranșant – poate că Meghan s-a îndrăgostit de prințul Harry, poate că relația lor este, de asemenea, una de parteneriat bazată pe o relaţie de dragoste reală. Dar nu te căsătorești în Familia Regală fără să știi cum va evolua reputația ta și expunerea ta la nivel internațional, a mai subliniat expertul regal.

Editurile se bat pentru cartea de memorii a lui Harry

În timp ce dezvăluirile curg despre Meghan, memoriile lui Harry urmează să ajungă pe rafturi anul viitor. Reprezentanții a două edituri din Londra au zburat în SUA pentru a purta discuții cu Harry pentru drepturile asupra cărții sale. O sursă a declarat pentru Mail: „A purtat negocieri – a avut o atitudine foarte rece”.

„Prețul  de pornire a fost de 25 de milioane de dolari (18 milioane de lire sterline), iar cifra finală, posibil ar ajunge la 35 până la 40 de milioane de dolari (25-29 milioane de lire sterline).

„Cei implicați au fost de fapt foarte șocați de abordarea sa, deoarece prințul Harry i-a privit cu răceală atunci când îşi prezentau ofertele: 25 de milioane de dolari”, relatează The Sun.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: