Evenimentul Zilei > Social > Primele imagini cu noua tulpină britanică de Coronavirus. Ce se vede. FOTO
Primele imagini cu noua tulpină britanică de Coronavirus. Ce se vede. FOTO

Primele imagini cu noua tulpină britanică de Coronavirus. Ce se vede. FOTO

Tulpina britanică de Covid-19 se poate vedea pentru prima dată în imagini. Oamenii de știință din Siberia au făcut posibil acest lucru.

Tulpina britanică de COVID-19 se poate vedea în imagini obținute la microscop. Oamenii de știință de la Vector Center din Siberia au fotografiat tulpina britanică Covid-19 pentru prima dată.  După ce au izolat-o de un pacient în decembrie.

Tulpina britanică de Covid-19 a fost fotografiată cu ajutorul microscopului ca parte a unui studiu în desfășurare asupra coronavirusului.

Cercetările au arătat că testele PCR detectează în mod fiabil tulpina britanică.  Şi, de asemenea, au confirmat că mutația nu schimbă eficacitatea formulei EpiVacCorona a centrului. După Sputnik V de la Gamaleya, EpiVacCorona a fost al doilea vaccin Covid-19 înregistrat în Rusia.

Oamenii de știință siberieni fotografiază „varianta britanică” a Covid-19 pentru prima dată în timp ce studiază structura într-o descoperire semnificativă

Tulpina britanică a fost depistată în Rusia în data de 10 ianuarie, la un pacient care călătorise în Marea Britanie

La 10 ianuarie, șeful Rospotrebnadzor, Anna Popova, a dezvăluit că mutația britanică a fost detectată în Rusia după sosirea unui călător din Marea Britanie. Peste 7.000 de persoane au zburat din Marea Britanie în Rusia în perioada de la sfârșitul lunii noiembrie până la 22 decembrie.

„A fost găsit la o singură persoană care se simte bine acum. Nu avea simptome ”, a declarat ea pentru postul de televiziune Rusia-1. Pe data de 22 decembrie Rusia a suspendat zborurile spre și dinspre Marea Britanie, scrie RT.

Tulpina britanică de Covid-19 .Mai multe persoane din România au fost depistate cu noua tulpină

Tulpina britanică de SARS-CoV-2 din Marea  Britanie a fost identificată la Suceava. Este vorba despre un bărbat care a venit din Regatul Unit pe data de 5 ianuarie.

Din păcate crește numărul de infectări cu noua tulpină de SARS CoV-2 din Marea Britanie. După Giurgiu și București, avem un nou caz la Suceava. Bărbatul infectat cu noua tulpină are doar 39 de ani.

DSP Suceava a realizat ancheta epidemiologică în urma careia au rezultat 4 contacti direcți care se afla în carantină, sub supraveghere.
Secvențierea probelor s-a făcut la Institutul Cantacuzino. Mai multe detalii despre situaţia din România puteţi citi aici: Pericol! Încă un caz de infectare cu noua tulpină de Coronavirus din Marea Britanie