Evenimentul Zilei > Monden > Tulburătoarea frumuseţe a pisicilor Maine Coon-cu faţă umană. Galerie foto în articol
Tulburătoarea frumuseţe a pisicilor Maine Coon-cu faţă umană. Galerie foto în articol

Tulburătoarea frumuseţe a pisicilor Maine Coon-cu faţă umană. Galerie foto în articol

Pisicuţele sunt de o frumuseţe tulburătoare. Au trăsături atât de bine marcate şi expresive încât par a fi fiinţe umane.

În acest fel sunt descrise pisicile Main Coon ale Tatianei Rastorgueva: pisici cu faţă umană. Pe profilul său de Instagram sunt numai like-uri cu inimioare, toţi urmăritorii sunt fascinaţi de asemănarea cu omul a minunatelor sale pisici.

Tatiana creşte Main Coon din pasiune. „Mereu au făcut parte din viaţa mea, apoi, într-o zi, am înţeles că ele erau vocaţia mea. Şi din 2004 trăiesc înconjurată de Main Coon: mi-au răpit pur şi simplu inima. Această rasă este unică”, a spus ea.

„Toate pisicile mele au o faţă pe care o recunoşti imediat. Este rezultatul unei munci făcute cu grijă, printr-o muncă de selecţie a caracterelor care sunt comune acestei rase”. Main Coon sunt nişte uriaşi afectuoşi cu blana de mătase. „Se ataşează de o persoană ca nimeni altul şi sunt mereu disponilbile să dea lăbuţa cu tine. Eu le numesc Labradorii lumii felinelor”.

„Toţi avem nevoie de iubire şi bunătate: pentru asta am venit pe lume. Dar înţelegem câteodată acest lucru prin intermediul animalelor, graţie capacităţii lor de a da dovadă de iubire necondiţionată. Toate pisicile Main Coons sunt perfect capabile să arate toată această iubire”, notează La Stampa.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.