Evenimentul Zilei > Politica > Tudose, vizită NEANUNȚATĂ la Tarom. ȚINTA premierului României
Tudose, vizită NEANUNȚATĂ la Tarom. ȚINTA premierului României

Tudose, vizită NEANUNȚATĂ la Tarom. ȚINTA premierului României

Mihai Tudose pare să trateze cu seriozitate maximă problema companiei Tarom, aflată pe pierderi imense.

Premierul Mihai Tudose a făcut o vizită neanunțată, joi dimineață, la sediul companiei aeriene de stat Tarom.

Potrivit Antena 3, vizita șefului Executivului ar viza, de fapt compania aeriană Tarom, după ce, în urmă cu zece zile, Tudose a trimis Corpul de control al prim-ministrului să efectueze verificări la compania de stat. 

În urmă cu o săptămână, premierul i-a atras atenţia ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, cu privire la pierderile înregistrate de compania TAROM.

"Ea (compania TAROM – n.r.), acum mi se pare că merge mai rău ca anul trecut, date fiind cifrele. Au reuşit să aibă o pierdere istorică acum. Va trebui făcut ceva, fiindcă este o companie naţională, este un simbol naţional şi nu va fi nici închisă, nici vândută, prăduită (…) ea va trebui să intre pe profit, să se dezvolte", a spus Mihai Tudose.

În urma nemulțumirilor exprimate public, Eugen Davidoiu și-a dat demisia din funcția de director general provizoriu iar în locul său a fost numit Florin Susanu, cu un contract de mandat de o lună.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.