Evenimentul Zilei > Monden > Beizadea din România, fițe de nabab pe insula Mykonos! Ce salariu are „pila lui tăticu” la Ambasada României din Luxemburg. FOTO
Beizadea din România, fițe de nabab pe insula Mykonos! Ce salariu are „pila lui tăticu” la Ambasada României din Luxemburg. FOTO

Beizadea din România, fițe de nabab pe insula Mykonos! Ce salariu are „pila lui tăticu” la Ambasada României din Luxemburg. FOTO

Tudor Oancea a petrecut ca un nabab pe insula Mykonos, una dintre cele mai populare destinații de vacanță ale milionarilor.

Tudor Oancea este fiul lui Dan Oancea, membru în comisia permanentă a Uniunii Naționale a Barourilor din România (UNBR), bun prieten cu actualul ministru de Externe, Bogdan Aurescu.

Tudor Oancea este prezentat de presa tabloidă drept un tânăr de bani gata crescut în umbra bunicului. Este vorba despre Constantin Oancea, vechi diplomat român. În prezent, Tudor Oancea este detașat la ambasada României la Luxemburg și ocupă postul de secretar III de ambasadă, de unde primește 2.200 de euro pe lună.

Mai mult, potrivit cancan.ro., Tudor Oancea ar fi contribuit decisiv la destrămarea mariajului dintre Bogdan Ionescu și Elena Băsescu. .

Cum a petrecut Tudor Oancea pe insula milionarilor

Aşadar, banii nu reprezintă o problemă, pentru el. Tudor Oancea, ca orice bogătaș care se respectă, a ales să meargă în vacanță la Mykonos. Potrivit imaginilor acesta s-a relaxat la restaurantul-bar Spilia, cel mai select de pe insulă. Acolo, Tudor a consumat doar preparate alese și băuturi fine, șampania fiind baza. Când a simțit nevoia și-a aprins și un trabuc, din care a pufăit degajat, fără niciun fel de grijă.

Mai mult, Tudor Oancea și Bogdan Ionescu zis şi “Syda”  au fost prieteni o bună perioadă, cei doi fiind de nedespărțit, lucru care nu i-ar fi plăcut deloc Elenei Băsescu.

Legătura ciudată dintre el şi fostul soţ la Elenei Băsecu

Au fost în total patru motive care au dus la divorţul dintre Elena Băsescu şi Bogdan. Unul dintre motive a fost relaţia lui Syda cu «Strâmtul» Tudor! Erau chiar suspect de apropiaţi, se afişau peste tot împreună. Ea era chiar geloasă şi nu înţelegea. Ei doi au fost de foarte multe ori la Poiana Braşov, unde s-au cazat chiar în apartamentul de la Silver Mountain, deţinut de părinţii lui Bogdan. La un moment dat, această relaţie foarte strânsă de prietenie a început să deranjeze, au apărut şi alte probleme şi boom, asta a fost”, a povestit un apropiat al celor doi foști soți.

Cei doi aveau, însă, să rupă relația de prietenie, din cauza unei femei. “Strâmtul s-a certat cu Syda din cauza Dianei Stanciu, pe care fostul Elenei Băsescu a ales-o la un moment dat de iubită. Tudor a înnebunit şi a avut loc o ceartă foarte puternică. Culmea însă e că Syda şi-a şters toate pozele cu el de pe Instagram. Strâmtul, nu… semn că nu era sigur”, a povestit apropiatul, potrivit sursei menţionate.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: