Evenimentul Zilei > Monden > Trupa rock KISS și-a anulat concertul. Solistul s-a infectat cu COVID-19: „Nu sunt la ATI!”. FOTO
Trupa rock KISS și-a anulat concertul. Solistul s-a infectat cu COVID-19: „Nu sunt la ATI!”. FOTO

Trupa rock KISS și-a anulat concertul. Solistul s-a infectat cu COVID-19: „Nu sunt la ATI!”. FOTO

Celebra trupă americană de rock Kiss și-a anulat concertul care trebuia să fie susținut, joi, la Burgettstown, din Pennsylvania, după ce solistul trupei a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Solistul trupei americane de rock Kiss, Paul Stanley, este infectat cu coronavirus. Formația muzicală și-a anulat concertul care trebuia susținut într-un amfiteatru din statul american Pennsylvania, transmite news.sky.

„Show-ul Kiss din seara asta de la The Pavilion din Burgettstown, PA, este amânat, din păcate, din cauză că Paul Staney a fost testat pozitiv la Covid-19. Toată lumea implicată în turneu, trupa şi echipa, este vaccinată complet”, au transmis reprezentanții trupei rock.

Paul Stanley, infectat cu COVID-19. „Nu sunt la Terapie Intensivă!”

În urma mesajului comunicat de către trupa rock, solistul a reacționat și a oferit asigurări că se simte bine și nu este internat la secția de Terapie Intensivă.

„Sunt bine! Nu sunt la terapie intensivă! Inima mea îmi permite să merg 40 de kilometri pe zi cu bicicleta! Nu ştiu de unde a venit asta, dar este o prostie absolută”, a transmis solistul Paul Stanley, în speranța de a-și liniști fanii.

Paul Stanley – stânga

KISS este o formație rock americană, fondată în anul 1973, în New York. Formația evoluează în genurile glam rock, hard rock și heavy metal și este bine cunoscută pentru prezența sa scenică, membrii Kiss apărând în concerte în costume și vopsiți pe față. Este considerată un precursor al genului glam metal.

În ultima perioadă, autoritățile din Statele Unite ale Americii (SUA) au raportat o creștere semnificativă a cazurilor de infectare cu coronavirus. Majoritatea infecțiilor sunt cauzate de către tulpina Delta a COVID-19. Deși la începutul verii, coronavirus părea să se retragă, conform declarațiilor autorităților, media zilnică a cazurilor noi de infectare s-a ridicat, în urmă cu două zile, la 152.341.

Și alți muzicieni s-au infectat cu COVID-19 și au fost nevoiți să anuleze sau să-și amâne concertele. Unii dintre ei le-au amânat chiar și cu un an de zile de teama răspândirii rapide a coronavirusului. Printre aceștia se numără: Stevie Nicks, Garth Brooks și Nine Inch Nails.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: