Acest atac extraordinar a fost lansat împortiva reporterului Jim Acosta, care a întrebat „Credeți că ați demonizat imigranții în această campanie electorală?”

Președintele SUA a fost foarte deranjat de întrebare, cât și de persoană, fiind arhicunoscut războiul său cu unele trusturi de presă și a strigat: „Ești un om obraznic și oribil!”

Când un reporter de la NBC News a încercat să-și susțină colegul de breaslă, Donald Trump a strigat celebrul „Fake news!”. „Sincer, cred că ar trebui să mă lași să conduc țara. Tu conduci CNN. Și dacă ai face-o bine, ratingul tău ar fi mult mai mare”, a mai spus președintele.

Când reporterul NBC, Peter Alexander s-a ridicat ca să-l recomande pe Acosta ca fiind un jurnalist veteran, Trump a avut o replică tăioasă: „Să fiu sincer, nu sunt un fan nici al dumneavoastră… Nu sunteți cei mai buni. Stați jos, vă rog. Când raportați știri false, ceea ce CNN face foarte des, sunteți dușmanii poporului”, a spus el. În finalul „spectacolului” mediatic, Trump a spus că „e foarte ostilă atmosfera în media. Foarte trist!”.