Reece Savva, un adolescent în vârstă de 14 ani, fan Michael Jackson, a dat publicităţii o fotografie făcută în timp ce se afla la un concert in memoriam Michael Jackson.

Lucruri ciudate

La sfârşitul concertului, Reece Savva a dorit un autograf de la unul dintre artiştii care îl imitaseră pe Michael Jackson. În timp ce aştepta la rând s-a gândit să facă o fotografie. În imagine se vede ceea ce pare a fi o prezenţă fantomatică. Trucaj foto sau adevăr? Băiatul susţine că a remarcat prezenţa fantomei abia când a ajuns acasă.
"Uneori poţi zări diferite lucruri ciudate într-o fotografie. Dacă te uiţi atent, este vizibil faptul că această apariţie seamănă cu Michael Jackson. Iar faptul că era un concert dedicat artistului, face ca totul să se lege", a declarat Reece pentru pentru Daily Mail.

Şi într-o emisiune

Pe de altă parte, nu este prima oară când „vine vorba” despre fantoma megastarului. Nu demult, la Neverland o umbră ce aducea cu megastarul a apărut pe un perete în fosta casă a acestuia şi a traversat coridorul. Prezenţa neobişnuită a fost observată în cadrul emisiunii „Inside Neverland", difuzată pe CNN. Emisiune care a inclus şi un interviu luat de Larry King fratelui lui Michael, Jermaine. Deşi iniţial nici prezentatorul, nici cameramanul nu au văzut spectrul, după ce înregistrarea a fost postată pe YouTube, fanii au observat imediat umbra, iar zvonurile au început să curgă. La ele se adaugă cele conform cărora uneori, în întunericul nopţii, se aude din Neverland vocea lui Michael, cântându-şi propriile hituri!