După divorțul anevoios de Anca Țurcașiu, reputatul medic stomatolog Cristian Georgescu pare să se fi implicat într-un trio amoros.

Frumoasa blondă pe care o săruta la mall, zilele trecute, ar fi implicată într-o relație extrem de serioasă, iar imaginile vorbest de la sine.

Femeia cu care a fost filmat, recent, într-un mall din Capitală, în ipostaze adolescentine, se pare că este implicată într-o relație serioasă, din care nu se exclude căsătoria.

Aceasta, blonda de care fostul soț al Ancăi Țurcașiu se pare că s-a îndrăgostit nebunește, a fost filmată în timp ce își ducea micuțul la școală.

Surprinzător este faptul că doamna în cauză a fost însoțită de un bărbat, altul decât fostul soț al Ancăi Țurcașiu. După ce femeia a coborât împreună cu micuțul din mașina bărbatului, mama și copilul s-au îndreptat spre unitatea de învățământ. La scurt timp după ce și-a parcat bolidul de lux, bărbatul s-a alăturat celor doi, scrie Cancan.

După modul în care adulții s-au comportat cu micuțul, s-ar părea că între blondina de care s-a îndrăgostit Cristian Georgescu și bărbatul cu care a fost văzută în fața școlii ar exista ceva mai mult decât o relație de prietenie. Mai mult decât atât, în momentul în care l-au dus pe micuț la scoală, aceștia s-au purtat asemenea unei familii fericite.

Înainte de a-l lăsa pe cel mic să intre la cursuri, cei doi adulți au ținut să se fotografieze cu el. Pe rând, cei doi s-au așezat la poze.


„Ex-ul” Ancăi Turcașiu s-a întâlnit cu blonda de care se pare că s-a îndrăgostit nebunește într-un mall din zona Băneasa. Atunci când s-a întâlnit cu tânăra, medicul n-a ținut cont de ochii curioșilor și a dat frâu liber sentimentelor.

Cei doi s-au îmbrățișat și s-au sărutat pătimaș. Nu a mai contat nici că martor la scenele tandre a fost micuțul tinerei blonde, care, neînțelegând ce face mama lui, încerca să o tragă de mână.