Evenimentul Zilei > Actualitate > Trei zile de muzică. Începe Revolution festival
Trei zile de muzică. Începe Revolution festival

Trei zile de muzică. Începe Revolution festival

O nouă ediție Revolution Festival, va anima începutul lunii iunie la Timișoara. De joi până sâmbătă (inclusiv) va fi muzică și distracție la Muzeul Satului Bănățean. Trei zile zile – șapte zone de festival – distracție non-stop. Acesta e motto-ul evenimentului.

Organizatorii au pregătit șapte scene și zone de muzică live. Pe lângă concertele unor artiști celebri vor fi petreceri până în zori, ateliere, teatru, jocuri etc. anul acesta a fost amenajată și o zonă de camping.

Aceasta este a treia ediție Revolution Festival. Pe scena principală, Music Guru, programul începe joi la ora 20, cu E-An-Na All Friends Band, BAB, Șuie Paparude, Dubioza Kolectiv, care sunt programați la ora 0,20, Rudimental DJ Set și Gojira & Planet. Pe durata celor trei zile de festival se deschide și Lunatica, orașul fără reguli, în fiecare poate fi oricum.

Vineri, în a doua zi a Revolution festival, vor fi concerte cu The Different Class, GBH, Eluveitie, Macanache ,Brigada Artistică Urbană, Icicle, Mighty Boogie, Dubfire, Infected Rain şi mulţi alţii. Sâmbătă e ultima zi a evenimentului. Vor cânta: Repetitor, Alternosfera, LTJ Bukem, Delta Heavy, DJ K-lu, Last Hope, Priku, Barac b2b Gescu.
Transportul este asigurat gratuit de municipalitatea de pe Bega, în toate zilele, de la ora 18, curse RATT speciale plecând din zona Bastion, la fiecare jumătate de oră. Ultima cursă pleacă a douya zi dimineașa, la 7,00, de la Muzeul Satului. Ghidul festivalului poate fi consultat aici.

La intrare se mai pot achiziționa abonamente la prețul de 125 lei și bilete de o zi la prețul de 65 lei, precum și bilete pentru camping la prețul de 29,99 lei pentru toate cele trei zile.
 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.