Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Timișoara, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au destructurat o grupare infracțională specializată în operațiuni cu droguri de risc. În urma a 3 percheziții, au fost ridicate peste 3 kg de cannabis, transmit oamenii legii.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate – Serviciul Antidrog Timișoara au depistat în flagrant delict trei bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 49 de ani, traficând droguri. Ulterior, polițiștii au efectuat percheziții în locuinșele acestora. Din cercetări a reieșit că membrii grupării ar fi întreținut în apropiere de municipiul Timișoara, județul Timiș, la mansarda unei case, prevăzută cu lămpi, ventilatoare și aparatură pentru reglarea umidității, o cultură de cannabis, care, după recoltare, ar fi fost ambalată în vederea comercializării.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite 33 de ghivece, din care ar fi fost recoltate plantele de cannabis, 9 ghivece cu plante de cannabis aflate la maturitate și pregătite pentru recoltare, 5 vase de sticlă de 5 litri fiecare, în care erau depozitați muguri de cannabis uscați, precum și grindere și alte ustensile folosite pentru consumul drogurilor. În total au fost ridicate peste 3 kg. de cannabis.

Cele trei persoane au fost conduse la audieri, o persoană fiind reținută pentru 24 de ore. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic și deținere de droguri de risc. În activități au fost angrenați și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara.

Te-ar putea interesa și: