Evenimentul Zilei > International > Tregedie în Bulgaria. Incendiu într-un cămin de bătrâni, nouă persoane au murit
Tregedie în Bulgaria. Incendiu într-un cămin de bătrâni, nouă persoane au murit

Tregedie în Bulgaria. Incendiu într-un cămin de bătrâni, nouă persoane au murit

Nouă persoane şi-au pierdut viaţa, luni, în incendiul unui cămin de bătrâni din estul Bulgariei.

Incendiul a izbucnit la sfârşitul după-amiezii într-o fostă şcoală transformată în cămin de bătrâni în satul Roiak (regiunea Varna), a declarat şeful pompierilor, Tihomir Totev, la postul naţional de televiziune BNT. „Din nefericire, nouă persoane şi-au pierdut viaţa din cele 58 care se aflau în casă în momentul incendiului”, a precizat el.

Celelalte persoane au fost evacuate. Unele au primit îngrijiri medicale după ce s-au intoxicat cu fum, a adăugat Tihomir Totev.

O altă tragedie într-un spital COVID -19

Un alt incendiu a avut loc pe 14 noiembrie într-un spital COVID-9 din Bulgaria, în urma căruia au murit trei pacienți.

Incendiul, care a fost stins rapid, a izbucnit în jurul orei 04:00 GMT și a afectat un singur salon, situat la etajul 4 al spitalului.

Şase pacienţi din saloane alăturate au fost mutaţi în alte saloane ale spitalului, a anunţat şeful departamentului regional de siguranţă la incendii, Vladimir Demirev.

Doi pacienţi au fost găsiţi morţi de către pompieri. Un al treilea pacient a suferit arsuri severe şi a fost transportat la un spital din Plovdiv, unde a murit

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: