Evenimentul Zilei > Politica > Trecut și mai întunecat pentru Cîțu! După arestarea din SUA a mai fost una. Vecinul l-a turnat fără regrete
Trecut și mai întunecat pentru Cîțu! După arestarea din SUA a mai fost una. Vecinul l-a turnat fără regrete

Trecut și mai întunecat pentru Cîțu! După arestarea din SUA a mai fost una. Vecinul l-a turnat fără regrete

Trecutul prim-ministrului Florin Cîțu este departe de a fi descifrat în totalitate, așa cum reiese din ultimele dezvăluiri din presa tabloidă, care arată că după ce a devenit liderul Guvernului României, fostul ministru al Finanțelor n-a ascuns publicului doar cele două zile de arest din SUA, ci și faptul că a fost căsătorit și are o fată, despre care oamenii din satul natal susțin că ar fi chiar nepoata guvernatorului Băncii Naționale a României (BNR), Mugur Isărescu.

La 15 august, evz.ro relata că premierul Florin Cîțu are încă un dosar în Statele Unite și a fost dat pe mâna recuperatorilor. Cu două zile înainte se aflase că Florin Cîțu a fost trimis la reeducare după ce a urcat băut la volan. Ulterior, au apărut dezvăluiri conform cărora premierul a mințit cu privire la studiile din SUA.

În legătură cu cele două zile de arest efectuate în SUA din cauza consumului de alcool, Florin Cîțu a fost întrebat de mai multe ori dacă a consumat și droguri. Când a comentat comentat episodul în care Orban ar fi consumat palincă la o şedinţă de guvern, Cîțu a avut o reacție nervoasă la adresa jurnaliștilor care îl întrebau despre consumul de droguri.

Recent, imaginea premierului a fost implicată într-un scandal generat de un consilier de-ai săi, care ar fi pretins că este jurnalist pentru a încerca să o convingă pe profesoara americană Deidre McCloskey să-l laude pe Cîțu.

Florin Cîțu a fost căsătorit și are o fetiță

Așa s-a aflat că Florin Cîțu a fost căsătorit și din acea căsnicie a rezultat un copil. Sursa citată a notat că în cv-ul completat în 2006, înainte de a se angaja la o bancă, Cîțu menționase că era căsătorit. Ulterior, din motive care sunt încă necunoscute, acesta a omis să mai facă vreo referire despre statutul social.

Iată ce a spus unul dintre oamenii locului, T.D., când a fost întrebat despre prim-ministrul României: ”E de aici. A crescut cu noi și… nu e mereu premier. Să se intereseze și el de noi. Nu îi cerem nimic decât drumul și apa.”

Cîțu și legătura cu Mugur Isărescu

Isărescu, Orban și Cîțu

„wowbiz.ro: Mai venea aici și cu soția sau nu o știți?

Vecinul premierului: Ne-am întâlnit la colindeț (n.r. – tradiție care se păstrează în acest sat, în Ajunul Crăciunului, când se împart colaci la poartă trecătorilor), era cu ea.

reporter: S-au despărțit demult?

vecin: Ohoo, sunt câțiva ani. Pe fetiță nu am mai văzut-o de când era mică.

reporter: Fetiță? Ce fetiță?

vecin: Mă miră că nu știți și mă întrebați asta! Fetița lui! Nu știați?

reporter: Nu, nu știam… E mare?

vecin: Nu am mai văzut-o, nu știu cât e de mare. Când a venit atunci era fetița mică. Deci e mare fata lui! Da, acum e mare, sigur!

reporter: Dar ea nu e de aici, nu?

vecin: Nu e de aici, nu. E tot de pe la Drăgășani din partea aia. Da, e nepoata lui Isărescu”, se arată în reportajul publicat de wowbiz.ro marți, 31 august 2021.

Casa din satul în care a copilărit Florin Cîțu
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: