Evenimentul Zilei > Actualitate > TRANSFORMAREA SPECTACULOASĂ a Cătălinei Ponor. Trupul e s-a MODIFICAT și a ajuns de NERECUNOSCUT – Galerie Foto
TRANSFORMAREA SPECTACULOASĂ a Cătălinei Ponor. Trupul e s-a MODIFICAT și a ajuns de NERECUNOSCUT – Galerie Foto

TRANSFORMAREA SPECTACULOASĂ a Cătălinei Ponor. Trupul e s-a MODIFICAT și a ajuns de NERECUNOSCUT – Galerie Foto

De când a renunțat la gimnastică, Cătălina Ponor a ajuns de nerecunocut. Faptul că nu mai participă la antrenamente a avut un efect direct asupra fizicului fostei sportive.

De regulă, fetele acumulează kilograme după ce se retrag din gimnastică. La fel s-a întâmplat și cu Cătălina Ponor. Săptămâna aceasta Ponor participat la un eveniment, la care au mai luat parte Cristina Neagu și Mihai Petre. Cei trei s-au fotografiat împreună, iar în evidență ieșit faptul că fosta gimnastă a luat câteva kilograme în plus, scrie Cancan.ro. 

Cătălina Ponor este o gimnastă  care a participat la Jocurile Olimpice 2004 din Atena, Grecia și în 2012 la Olimpiada de la Londra. La Atena a câștigat medalia de aur, ca membră în echipa română de gimnastică. De asemenea, ea a câștigat la aceeași olimpiadă medalii de aur la bârnă și sol.

La Campionatul European de Gimnastică din 2017 Uniunea Europeană de Gimnastică a anunțat declasarea cu jumătate de punct a dificultății exercițiului de la sol, la câteva ore de la terminarea concursului, locul ei în finală fiind luat de nemțoaica Pauline Schaefer.