Konstantinos Passaris, cunoscut ca ”Fiara din Balcani”, a primit un regim de detenție mai blând la Penitenciarul Gherla, lucru care i-a pus pe jar pe gardienii pușcăriei. Decizia a fost contestată de conducerea penitenciarului. 

Chiar și așa, cele mai recente imagini cu grecul Konstantinos Passaris îl arată pe temutul asasin, condamnat pe viaţă pentru dublul asasinat petrecut la o casă de schimb valutar din Bucureşti, aproape de nerecunoscut faţă de vremurile în care evada din închisoare şi comitea crime. A chelit, a renunţat la barbă şi…se pocăieşte.

”Sunt bine. Sunt unde sunt, îmi ispăşesc pedeapsa. Citesc, scriu poezii, mă rog. Când se termină ziua simt că nu am apucat să fac toate lucrurile pe care mi le-am dorit. Îmi pare foarte rău! Dacă aş putea da timpul înapoi, aş face lucrurile cu totul altfel”, a declarat Konstantinos Passaris, conform Cancan.ro. 

Asasinul grec, autorul a cel puțin trei jafuri pe teritoriul României în cursul cărora a asasinat două persoane, a fost condamnat la închisoare pe viață. Sentinţa dată de Tribunalul Galați, în 22 iunie 2015, în dosarul în care Passaris era judecat pentru pentru jaful armat săvârşit, în 2001, la o casă de schimb valutar, este aceeași cu a Tribunalului București: închisoare pe viață.