Evenimentul Zilei > Actualitate > TRANFORMAREA-ȘOC a vedetei TV chinuită toată VIAȚA de anorexie. Nici prietenii NU o mai RECUNOSC – Galerie Foto
TRANFORMAREA-ȘOC a vedetei TV chinuită toată VIAȚA de anorexie. Nici prietenii NU o mai RECUNOSC – Galerie Foto

TRANFORMAREA-ȘOC a vedetei TV chinuită toată VIAȚA de anorexie. Nici prietenii NU o mai RECUNOSC – Galerie Foto

Flavia Apostol, vedeta TV cunoscută de media drept „cea mai cunoscută anorexică din România, a ajuns de nerecunoscut. Tânăra, care suferă de această boală necruțătoare de mai mulți ani, arată mai bine ca oricând.

În luna februarie, Flavia, care acum câțiva ani avea doar 38 de kilograme și a fost la un pas de moarte, a început să iubească din nou, iar acest eveniment fericit i-a schimbat viața radical. 

Tânăra s-a îngrăşat si acum arată mai bine ca niciodată. Blonda a revenit pe drumul cel bun, după ce, în 2013, ajunsese să cântărească doar 35 de kilograme, la 1,72. Chiar dacă era conștientă că poate muri, Flavia Apostol a continuat să țină un regim strict care i-a distrus viața. 

În doar un an, Flavia a ajuns la 50 de kilograme și radiază de fericire. Mai mult decât atât, blondina a scris chiar şi-o carte, intitulată „Abecedarul unei vieţi noi“, pentru ca oamenii să poată învăţa din experienţele sale.

Mai mult, călătoriile alături de noul ei iubit în locuri cum ar fi  Lyon (Franţa), Vatican (Italia), Koln (Germania) sau Istanbul (Turcia) i-au prins foarte bine. Ca să demostreze prietenilor virtuali că nu mai e deloc anorexica de altădată, iar această problemă medicală a dispărut complet, ea s-a fotografiat chiar în timp ce se delecta cu diverse delicii culinare.

„Ajunsesem să consum zilnic între 300-400 calorii, ceea ce este înfiorător de puţin pentru un om care avea activitate profesională. Ajunsesem la 38 de kilograme. Toată lumea îmi spunea: nu e bine, o să mori! Eu nu acceptăm că am o problema. Le ziceam tuturor să mă lase în pace. Toţi s-au alarmat, s-au speriat din cauza mea. Eu le spuneam să mă lase, că eu am treaba. Mă certăm cu toată lumea. Abia la 38 de kilograme mi-am dat seama că mi-am închis toate uşile. Refuzăm orice ajutor. Mulţi se speriau. Îmi spuneau: eşti urâtă, eşti oribilă aşa, arăţi îngrozitor”, declara Flavia, la vremea respectivă.