Evenimentul Zilei > Actualitate > Tramvai „rupt” în Capitală. Linia 32 este blocată pe Calea Rahovei
Tramvai „rupt” în Capitală. Linia 32 este blocată pe Calea Rahovei

Tramvai „rupt” în Capitală. Linia 32 este blocată pe Calea Rahovei

Probleme de circulație în București, pe linia tramvaiului 32. Pe Calea Rahovei, traficul este întrerupt

„Linia 32 – blocată pe Calea Rahovei, până în staţia Petre Ispirescu, pe sensul spre Piaţa Unirii. Cauza: defecţiune tramvai. A fost trimisă echipa de intervenţii”, menţionează STB.

Potrivit STB, a deraiat un vagon de serviciu fără pasageri. De altfel, pe panoul luminos al acestuia, unde este de obicei afișat numărul tramvaiului și ruta pe care circulă acesta, era afișat „Probe”.

Circulația tramvaielor de pe linia 32 spre Unirii este blocată. A venit la fața locului o echipă de la Intervenții STB, care cercetează cauzele incidentului.

Potrivit anunțului, tramvaiele circulă deviat.

Nu este singurul incident de acest fel petrecut în București, în ultima perioadă.

Pe 23 iunie, un tramvai a deraiat în Capitala, călătorii fiind preluați de o linie naveta de autobuze care s-a format ulterior. Este vorba despre tramvaiul care circula pe linia 32, anunța, atunci, Societatea de Transport Bucuresti.

„Linia 32 – blocata pe Calea Rahovei, la statia Petre Ispirescu, pe sensul spre Piata Unirii. Cauza: deraiere. Tramvaiele circula pe traseu deviat”, a notat STB, pe Twitter.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.