Fostul președinte Traian Băsescu a transmis că Firea intenționa „să dea câte 500 lei lunar (6000 lei anual) fiecărui taximetrist din Ilfov, care operează fără autorizaţie în Bucureşti” și a dat de înțeles că PMP face parte din opoziție, iar din acest motiv consilierii au votat împotriva proiectului.

 

Băsescu a lansat o serie de acuzații la adresa celor doi lideri social-democrați, pe care îi consideră „o apă și un pământ”.

 

„Între „Ţopul” din Teleorman şi „Doamna” din Voluntari nu este nici odeosebire . Unul nenoroceşte o ţară, iar altul nenoroceşte o capitală, amândoi sunt incompetenţi, amândoi sunt avizi de putere şi mai ales, amândoi mint pentru a-şi acoperi matrapazlâcurile şi pentru a- i înşela pe români. Supărarea dintre ei pleacă de la suspiciunea că unul ar avea mai mult succes decât celălalt în înşelăciune.

„Ţopul” din Teleorman cumpără voturi cu bani publici împrumutaţi pentru creşteri de pensii, pensii speciale şi salarii, distrugând pur şi simplu echilibrele macroeconomice.

„Doamna” din Voluntari alocă pentru publicitate la televiziuni peste 4,1 milioane Euro plătiţi de ARCUB, CREART şi AMPT din bani publici, aşa că televiziunile fac transmisiuni în direct oricând „Doamna” din Voluntari doreşte să-şi propage minciunile sau să atace pe cineva. Rămâne de văzut dacă în mandatul său va face măcar un pasaj subteran în oraş”, a scris fostul președinte pe Facebook.

 

Gabriela Firea a susținut, miercuri, că „jocurile de culise” au dus la respingerea proiectelor. „Consilierii generali PMP au spus că este o înţelegere la nivel înalt între domnul Băsescu şi domnul Dragnea să nu mai fie susţinute cu un vot, două proiectele. Noi am avut un coleg absent motivat, într-o delegaţie. În premieră, colegii de la PMP au spus că nu vor să voteze din motivul exprimat mai devreme", a declarat Firea.

Te-ar putea interesa și: