Evenimentul Zilei > Politica > Traian Băsescu, sfaturi prețioase pentru Dragnea. Cine sunt cei doi politicieni ironizați de fostul președinte
Traian Băsescu, sfaturi prețioase pentru Dragnea. Cine sunt cei doi politicieni ironizați de fostul președinte

Traian Băsescu, sfaturi prețioase pentru Dragnea. Cine sunt cei doi politicieni ironizați de fostul președinte

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a vorbit, în această seară, în cadrul emisiunii „România 9” moderată de Ionuţ Cristache la TVR 1, despre mai multe subiecte fierbinți pe agenda politică națională, inclusiv despre starea de sănătate a Liviu Dragnea.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a vorbit, în această seară, în cadrul emisiunii „România 9” moderată de Ionuţ Cristache la TVR 1, despre starea de sănătate a liderului PSD, Liviu Dragnea.

„Am văzut că marii doctori au ajuns Codrin Ștefănescu și caraghiosul celălalt, Rădulescu mitralieră, care ies și ne spun de diagnosticul lui Dragnea. Nu aș face niciun fel de discuție, o suferință e o suferință. Domnule, știi când trebuie să te operezi? Când începe să îți amorțească picioarele.

Eu am ajuns la cuțit când de la mijloc în jos nu am mai simțit. A ieșit un disc dintre vertebre și riscă să secționeze fasciculul de nerv care mergea și către picioare și către cap. Riscul este formidabil. La mine s-a rupt discul și a trebuit să intre pe canal să extragă bucățica aia care s-a rupt din disc.”, a declarat Traian Băsescu.

De asemenea, Traian Băsescu a lansat o ipoteză incredibilă, luni seară, la TVR 1. Acesta consideră că PNL și PMP vor obține un rezultat mai bun decât PSD la alegerile europarlamentare, ceea ce va impune o alianță între cele două partide pentru o schimbare a actualei majorități parlamentare.