Evenimentul Zilei > Monden > Traian Băsescu, de patru ori bunic. „În viață trebuie să faci două lucruri: să faci copii și să ai pământ”
Traian Băsescu, de patru ori bunic. „În viață trebuie să faci două lucruri: să faci copii și să ai pământ”

Traian Băsescu, de patru ori bunic. „În viață trebuie să faci două lucruri: să faci copii și să ai pământ”

Fostul președinte Traian Băsescu se poate declara un om fericit și împlinit, atât din punct de vedere al carierei, cât și pe plan profesional.

Băsescu a fost președintele României în două mandate, are o căsnicie fericită și este bunic pentru patru nepoți, de care este foarte mândru.

Elena, fiica cea mică i-a dăruit trei nepoți, iar Ioana, fiica cea mare, unul.

EBA a devenit mamă prima oară în septembrie 2013, când a adus-o pe lume pe Sofia Anais. Ulterior, ea l-a născut și pe Traian Jr, care a împlinit recent 5 ani, iar în iunie 2018, avea să dea naștere mezinei familiei, Anastasia.

De cealaltă parte, Ioana, fiica cea mare a lui Traian Băsescu, i-a dăruit acestuia doar un nepot. Este vorba de un băiat pe nume Radu, rezultat din mariajul cu avocatul Radu Pricop, care a venit pe lume în anul 2014.

De câte ori se ivește câte o ocazie prielnică, Băsescu nu ratează ocazia de a se poza alături de ei.

De altfel, el și-a exprimat în mai multe rânduri opinia sa despre importanța familiei, declarând, încă de vremea când era președinte că „în viață trebuie să faci două lucruri: să faci copii și să ai pământ”.

„Dacă vrei să crești trei copii, îi crești. Și nu plecați de la premiza că îi dă tata bani. Nu”, mărturisea fostul șef al statului.

EBA avea să se căsătorească în 2012 cu Bogdan Ionescu (Syda), după o relație de trei ani. Cei doi au avut împreună doi copii (pe Sofia și Traian Jr), dar mariajul lor avea să se încheie la patru ani de la nuntă.

Ulterior, Elena Băsescu și-a refăcut viața alături de Cătălin Tomată, cel care avea să devină tatăl Anastasiei. După doi ani de relație discretă, cei doi s-au despărțit, în 2019.

Ioana Băsescu a fost ceva mai norocoasă. După un mariaj intens mediatizat cu solistul trupei Proconsul, Bodo, care s-a încheiat cu un divorț îndelung comentat la mijlocul anilor 2000, aceasta și-a găsit fericirea în brațele avocatului Radu Pricop.

Cei doi și-au unit destinele în vara lui 2014, iar după câteva luni au devenit părinții lui Radu Jr, potrivit cancan.ro

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: