Evenimentul Zilei > Social > Tragedii pe șoselele din România. Trei zile, 24 de morți și peste 3.500 de persoane asistate de echipajele SMURD
Tragedii pe șoselele din România. Trei zile, 24 de morți și peste 3.500 de persoane asistate de echipajele SMURD

Tragedii pe șoselele din România. Trei zile, 24 de morți și peste 3.500 de persoane asistate de echipajele SMURD

Tragedii pe șoselele din România. Cele trei zile ale weekendului 23-25 iulie 2021 a înregistrat accidente rutiere grave în urma cărora 24 de români și-au pierdut viața și 3.569 au fost asistați de serviciile medicale ale SMURD.

Tragedii pe șoselele din România. 24 de persoane și-au pierdut viața în urma accidentelor grave ce au avut loc pe șoselele din România, în cele trei zile de weekend (23-25 iulie 2021). 3.569 de români au primit îngrijiri medicale din partea echipajelor SMURD.

Numărul victimelor pe județele

A fost unul dintre cele mai aglomerate weekend-uri pentru autoritățile de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și pentru agenții de poliție de la Rutieră. În cele trei zile de weekend, România a înregistrat 24 de persoane decedate ca urmare a accidentelor rutiere produse pe șoselele din țară.

În județul Sibiu, au fost raportați șase morți, în urma a două accidente extrem de grave.

În județul Bihor, două persoane și-au pierdut viața, ca și în județul Covasna.

În județele Neamț, Iași, Olt și Argeș au murit câte un român, în urma accidentelor rutiere provocate.

În județul Bacău, șapte persoane au murit, iar accidentul rutier ce a avut loc în Răcăciuni a fost considerat unul dintre cele mai grave ce au avut loc în teritoriu. În cazul de față, autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

Alte trei persoane au murit, ca urmare a accidentelor rutiere, în județul Brașov.

Ziua de luni începe cu un nou accident

Echipajele SMURD au acordat măsuri de prim-ajutor pentru 3.569 de persoane aflate în situații de dificultate, în urma accidentelor rutiere.

Luni, 26 iulie, la primele ore ale dimineții a avut loc o nouă tragedie în județul Olt, unde un TIR a intrat în autoturism în momentul în care șoferul mașinii a dorit să depășească, fără a se asigura.

Trei persoane aflate în autoturism au fost găsite încarcerate, în stop cardio-respirator, potrivi ISU Olt. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 61 de ani, o femeie în vârstă 60 de ani, și un adolescent de aproximativ 16 ani, care era nepotul celor doi vârstnici. Din primele informații, cei trei sunt din Timișoara.

Șoferul TIR-ului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, potrivit autorităților.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: