Evenimentul Zilei > International > Tragedie transmisă live, pe internet. O femeie a fost împușcată în cap, de fiul ei, în vârstă de 2 ani
Tragedie transmisă live, pe internet. O femeie a fost împușcată în cap, de fiul ei, în vârstă de 2 ani

Tragedie transmisă live, pe internet. O femeie a fost împușcată în cap, de fiul ei, în vârstă de 2 ani

În timp ce avea o ședință on-line, cu colegii de serviciu, o femeie din America a fost împușcată, mortal, de fiul ei de 2 ani. Tatăl copilului va răspunde penal.

Tragedie în Florida, Statele Unite ale Americii (SUA), acolo unde o femeie a fost omorâtă de fiul său în vârstă de doi ani. Victima a fost împușcată în cap, în timp ce e afla în timpul unei ședințe de serviciu pe Zoom. În acest caz a fost reținut și va și anchetat tatăl copilului, care este acuzat pentru că nu și-a supravegheat băiatul.

Copilul a rămas nesupravegheat de tată și a pus mâna pe arma care era încărcată

Dan Faggard, asistentul procurorului de stat, l-a acuzat pe Veondre Avery pentru omor și pentru că nu și-a păstrat arma în condiții de siguranță. Bărbatul s-a prezentat în fața judecătorilor, miercuri, și a fost trimis după gratii fără posibilitatea achitării vreunei cauțiuni, potrivit documentelor instanței.

Următoarea dată de judecată a bărbatului este stabilită pentru data de 23 noiembrie. Până în prezent, Avery nu a obținut serviciile unui avocat. Inculpatul, în vârstă de 22 de ani, a fost arestat la data de 12 octombrie și a fost dus la închisoarea Seminole.

Tragicul eveniment, pentru care tatăl copilului trebuie să răspundă penal a avut loc la data de 11 august, anul curent. Băiatul, în vârstă de doar doi ani, și-a împușcat mama mortal, în cap. În acel moment, femeia era într-o ședință pe Zoom cu colegii de serviciu.

Cine a fost martorul care a asistat la scena cutremurătoare

Departamentul de Poliție din Altamonte Springs a fost alertat printr-un apel telefonic cu privire la incident, de un coleg al femeii, care a asistat la scena dramatică. Acesta a auzit un zgomot puternic, a văzut-o pe mama băiatului căzând. Imediat după ce a tras cu arma, copilul a început să plângă.

Polițiștii au stabilit că tatăl copilului își ținea arma, încărcată şi nesecurizată, într-un rucsac Paw Patrol (n.r.- o serie televizată dedicată copiilor), care era așezat pe podeaua dormitorului cuplului.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: